Postup

 krok

Vodu so štipkou soli a s maslom privedieme do varu. Pridáme múku a poriadne miešame 4 minúty pri miernej teplote, až kým cesto jemne zhnedne. Necháme chladnúť. Do hmoty mierne vychladnutej postupne vmiešame celé vajcia a naplníme cukrárske vrecko so širšou špičkou. Cesto nastriekame na plech vystlaný papierom na pečenie.

 krok

Okraje spravíme vyššie, aby v nich neskôr držal krém. Rúru vyhrejeme na 250 stupňov, potom znížime teplotu na 200 stupňov a pečieme 15 minút. Pudingový prášok a žĺtky rozmiešame v 100 ml mlieka, pridáme lyžicu cukru, 20 g masla, vanilínový cukor, vlejeme do zvyšného mlieka a za stáleho miešania privedieme do varu.

 krok

Varíme 2 minúty, kým hmota zhustne. Potom necháme vychladnúť. Zvyšné maslo a cukor vyšľaháme do peny a vtrieme ho do takmer studeného žĺtkového krému. Dochutíme umom a ľahko premiešame. Studeným krémom plníme upečené korpusy a ozdobíme ovocím.