Neviete, čo so zvyšným lososom alebo treskou? Urobte si rybie ragú
Neviete, čo so zvyšným lososom alebo treskou? Urobte si rybie ragú
- 40 min.
- porcie: 4
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 kszvyšok varenej alebo pečenej ryby
- 1 ksmaslo
- 1 ksmlieko
- 1 ksmúka
- 1 kscitrón
- 1 kskôpor
- 1 ksmrazená zelenina
Postup
krok
Na roztopenom masle opečte lyžicu múky a zalejte mliekom. Za stáleho miešania uvarte bešamel.
krok
Vložte doň natrhanú rybu (napríklad lososa alebo tresku), ochuťte citrónom a kôprom.
krok
Množstvo nadstavte šampiňónmi, kukuricou alebo hráškom. Podávajte s ryžou.
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Jablkové galetky so slaným karamelom: Doprajete si tento pôžitok?

Kysnutý koláč so slivkami: Je snáď niečo lepšie?
