Postup

 krok

Sušienky najemno pomelieme a zmiešame s voľne vychladnutým rozpusteným maslom. Tortovú formu s priemerom 22 cm vyložíme papierom na pečenie a na dno utlačíme sušienkovú hmotu. Odložíme do chladu na 20 minút.

 krok

Maliny posypeme vanilínovým cukrom, premiešame a necháme 10 minút odstáť. Potom maliny rozmixujeme a precedíme cez jemné sitko. Jemný tvaroh vymiešame s práškovým cukrom, malinovým džemom a precedenými malinami.

 krok

Smotanu vyšľaháme do tuha, vmiešame do tvarohu spolu so želatínou rozpustenou podľa návodu v malinovej šťave. Na stuhnutý korpus natrieme plnku, povrch uhladíme a odložíme do chladu na 8 hodín. Po stuhnutí povrch torty dozdobíme drobným ovocím. Ovocie polejeme želatínou rozpustenou v malinovej šťave.

Kategórie