Logo
Reklama

Naše drahé OMÁČKY a taniere s dobrou sviečkovou, chrenovou či kôprovou

Kôprová omáčka so strateným vajcom a zemiakovými knedľami

Zdroj: Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Mohli by nám ponúkať všakovaké delikatesy z panovníckych dvorov! Ak by pred nás postavili tanier s dobrou sviečkovou, chrenovkou alebo kôprovou omáčkou, mali by sme oči len pre ne. Klasiku majú naše chuťové bunky zakódovanú. Tipujeme, že vaše sú na tom rovnako.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás