Najlepšie chutí studená! Jednoduchá POLIEVKA PANZANELLA je na dnes ako stvorená!
Nevarte sa vo vlastnej šťave, radšej sa osviežte studenou polievkou panzanella.
- 15 min.
- porcie: 4
- Stredná
Suroviny
Potrebujete:
- 390 gPodravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
- 1 kszelenú papriku
- 1 ksmenšiu uhorku
- 1 kscibuľu
- 1 ksstrúčik cesnaku
- 1 lyžicavínneho octu
- 3 lyžiceextra panenského olivového oleja
- 200 mlPodravka pasírovaných paradajok
- 6 ksčiernych olív
- 1 lyžicakapár
- 2 lyžicemalých lístkov bazalky
- 1 ksopečené kocky chleba
Postup
krok
Do mixéra dajte krájané paradajky, nakrájanú zelenú papriku, nakrájanú ošúpanú uhorku, cibuľu, cesnak, ocot, olivový olej, pasírované paradajky a všetko dôkladne rozmixujte.
krok
Na zriedenie pridajte vodu (približne 400 ml). Podľa potreby osoľte a okoreňte. Pred podávaním vychlaďte v chladničke. Podávajte s nakrájanými olivami, kaparami, lístkami bazalky a na sucho opečenými kockami chleba.
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Neodolateľné JAHODY: Skúsite ich takto naaranžovať do nepečenej torty?

Máte radi špargľu? Kráľovská zelenina je na vrchole sezóny!
