Postup

 krok

Na dosku preosejeme múku s práškovým cukrom, pridáme nakrájané maslo, žĺtky a trochu nastrúhanej citrónovej kôry. Rýchlo vypracujeme cesto. Zabalíme ho do fólie a na 30 minút odložíme do chladničky. Rúru vyhrejeme na 170 stupňov. Z cesta odoberáme malé kúsky a vtláčame ich do vymastených kovových formičiek na košíčky vysypaných múkou.

 krok

Poukladáme na plech a vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov. Upečieme do zlatista, mierne vychladené vyklopíme a necháme celkom vychladnúť. Z pudingového prášku, kryštálového cukru a mlieka uvaríme hustý puding, ktorý necháme za občasného premiešania vychladnúť.

 krok

Maslo vymiešame s práškovým cukrom a nastrúhanou citrónovou kôrou. Zmiešame s vychladnutým pudingom. Pripraveným krémom naplníme pomocou cukrárskeho vrecka vychladnuté košíčky a ozdobíme bobuľkami hrozna. Môžeme posypať mletými orechmi.