Postup

 krok

Zmäknuté maslo vyšľahajte s cukrom do peny. Po jednom zašľahajte celé vajcia. Múku, soľ, kypriaci prášok a kokos pridávajte do cesta striedavo s mliekom. Aby sa cesto nezrazilo, je potrebné, aby mali všetky ingrediencie izbovú teplotu.

 krok

Cesto rovnomerne navrstvite do tortovej formy s priemerom 18-20 cm. Pečte v rúre vyhriatej na 180 °C do zlatista. Po upečení nechajte korpus vychladnúť. Vodorovne ho rozrežte na tri časti.

 krok

Na plnku vyšľahajte mascarpone so smotanou a s medom dotuha. Primiešajte kokos.

 krok

Z krému odoberte do dvoch malých mištičiek a potravinárskym farbivom ho nafarbite na dva rôzne odtiene. Zvyšný krém nechajte biely. 

 krok

Pláty cesta natrite bielym krémom a uložte naň očistené a nakrájané broskyne. Pláty poukladajte na seba a celú tortu potrite bielym krémom. Z farebných krémov na nej vytvorte ombre efekt. Vrch torty ozdobte broskyňami nakrájanými na plátky a ozdobne zalejte medom.