Keď niečo servírujú v raji, tak túto MALINOVÚ POCHÚŤKU
Nečakáte, že bude až taká dobrá!
- 30 min.
- porcie: 4
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 160 gčokolády na varenie
- 1 ks80-100 g masla
- 500 gmascarpone
- 200 mlhustej kyslej smotany
- 150 gpráškového cukru
- 2 balíčkyvanilínového cukru
- 6 ksplátkov želatíny
- 200 gmalín (použite mrazené)
Postup
krok
Formu na srnčí chrbát vystelieme po celom obvode potravinárskou fóliou. V miske vymiešame mascarpone s práškovým cukrom, vanilínovým cukrom a s kyslou smotanou. Vmiešame podľa návodu rozpustenú želatínu a spolu premiešame. Do formy rozotrieme časť plnky, uložíme maliny, natrieme zvyšnú plnku, povrch uhladíme a odložíme do chladničky stuhnúť.
krok
Čokoládu na varenie vo vodnom kúpeli rozpustíme spolu s maslom a necháme chvíľu vychladnúť. Po stuhnutí formu vyberieme z chladničky. Na povrch plnky vo forme rozotrieme časť čokoládovej polevy, ktorú necháme dobre stuhnúť. Potom formu prevrátime na pracovnú dosku, vyklopíme dezert a fóliu odstránime. Celý povrch polejeme zvyšnou čokoládovou polevou, ktorú necháme v chlade znova stuhnúť.
Kategórie
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Jete odľahčenú stravu? Po sviatkoch padne vhod každému

Aj vy doma PEČIETE S DEŤMI, ako naša cukrárka Veronika?
