Postup

 krok

Vajcia rozdeľte a žĺtky vyšľahajte v mise s oboma druhmi cukru dopenista. Postupne pridajte mlieko, olej a zmes múky, kypriaceho  prášku a kakaa. Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh a opatrne ho zapracujre do cesta.

 krok

Okrúhlu formu vymastite a vysypte múkou. Vylejte do nej cesto a dajte na 20 minút piecť do rúry vyhriatej na 180 °C. Po upečení vyberte a nechajte mierne vychladnúť.

 krok

Uvarenú kávu nechajte vychladnúť. Vmiešajte do nej  rum a touto tekutinou pokvapkajte vychladnutý korpus.

 

 krok

Z mlieka a pudingu uvarte hustý krém. Maslo vymiešajte s cukrom dopenista a postupne za stáleho šľahania spojte s pudingom. Krém natrite navrch korpusu a nakoniec posypte strúhanou čokoládou.

Alergény

  • Vajcia a výrobky z nich, 
  • Mlieko a výrobky z neho