Jesenná večera Z JEDNÉHO HRNCA: Hríbový eintopf je jednoduchý a tak dobrý!
V jednoduchosti je krása a tento hríbový eintopf je toho dôkazom. Večeru budete mať hotovú bez veľkej námahy a s obrovskou chuťou!
- 35 min.
- porcie: 4
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 400 gbravčového stehna
- 1 kscibuľu
- 2 ksstrúčiky cesnaku
- 500 gšampiňónov
- 300 gčerstvých húb
- 2 lyžiceoleja
- 1 kssoľ, mleté čierne korenie
- 1 kstymian
- 50 mlvývaru
- 250 mlsmotany na varenie
Postup
krok
Bravčové mäso nakrájajte na tenké rezance a sprudka opečte. Pridajte nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak a dochuťte soľou a korením.
krok
Pridajte očistené nakrájané huby a tymian. Podlejte vývarom. Na miernom ohni varte pod pokrievkou domäkka. Keď sú mäso a hríby mäkké, stiahnite z ohňa a vmiešajte smotanu. Premiešajte, prehrejte a podávajte.
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Jablkové galetky so slaným karamelom: Doprajete si tento pôžitok?

Kysnutý koláč so slivkami: Je snáď niečo lepšie?
