Logo
Reklama

Najlepší GRANADÍR na svete: Z receptu Marcela Ihnačáka sme úplne paf!

Marcel Ihnačák

Zdroj: TomasBenedikovic

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Granadír som ako malý jedával naozaj často. Robievali ho obaja moji rodičia – jeden lepšie, druhý horšie. Ľúbil som obe verzie,“ potmehúdsky sa usmieva Marcel Ihnačák.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás