Logo
Reklama

Na jedálnom lístku z PREŠPORSKEJ KUCHYNE

„REZNISKO“

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

V prešporskej kuchyni sa spájalo to najlepšie z rakúskej, maďarskej, židovskej i slovenskej gastronomickej kultúry. V hostincoch, reštauráciách, vinárňach i horárňach sa tunajšia pospolitosť stretávala pri bohatom stole. Tak vyberajte!

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás