Hydinová FAŠÍRKA: Vieme, že ste na ňu mali dnes chuť!
Úloha dnešného večera... nech sa vám podaria.
- 35 min.
- porcie: 4
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 600 guvareného hydinového mäsa
- 2 ksžemle
- 150 mlmlieka
- 2 ksvajcia
- 30 gcibule
- 40 goleja
- 1 kssoľ, mleté čierne korenie
- 1 kshorčica
- 1 ksmajorán
- 30 gstrúhanky
Postup
krok
1.Hydinové mäso pomeľte na mäsovom mlynčeku. Žemľu namočte do mlieka, vytlačte a tiež pomeľte. Cibuľu ošúpte, najemno nasekajte a opečte na troche oleja.
krok
2.V mise zmiešajte mäso so žemľou, pridajte vajce a opečenú cibuľu. Dobre okoreňte, pridajte horčicu, soľ a majorán.
krok
3.Z masy formujte malé karbonátky, obaľte v strúhanke a vypražte na rozpálenom oleji doružova. Po vypražení nechajte odkvapkať od prebytočného oleja na papierovej utierke. Podávajte so zemiakovou kašou.
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Zbiehajú sa vám slinky na tieto ZEMIAKOVÉ KNEDLIČKY? A tá chrumkavá slaninka!

Nemusí byť dôvod na oslavu: PALACINKOVOU TORTOU si len spríjemnite deň
