Logo
Reklama

HUBY v polievke: Niekto ich vyberá, my ich tam vidíme radi! A kde všade?

Kuriatková krémová s fazuľou a kôprovo- smotanovým posúchom

Zdroj: Dobré jedlo

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Milí hubári, držíme palce, aby sa vaše košíky plnili až po okraj. A potom si z vašej úrody navarte niektorú z nasledujúcich polievočiek.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás