Logo
Reklama

Hubová sezóna vrcholí: Vyskúšajte naše huby s CESTOM

Domáci smotanový langoš s hubovou krémovou omáčkou a majoránom

Zdroj: Vermillon

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Milí hubári, držíme palce, aby sa vaše košíky plnili až po okraj. Dobré recepty je fajn zbierať. Čo poviete?

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás