Postup

 krok

Hladkú múku, preosiaty práškový cukor, maslo, vajce, kakao, kypriaci prášok a mlieko spolu spracujeme na cesto, ktoré odložíme na 20 minút do chladu. Potom cesto rozdelíme na dve časti, na pomúčenej doske rozvaľkáme na veľkosť plechu a vo vyhriatej rúre jednotlivé cestá upečieme.

 krok

Uvarenú kávu podľa chuti osladíme, pridáme amareto a necháme vychladnúť. Po upečení každé cesto pokvapkáme kávou. Z mlieka a Zlatého klasu uvaríme kašu. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom, postupne pridávame vychladnutú kašu, pretlačené gaštany a spolu vyšľaháme.

 krok

Asi 4 lyžice plnky odložíme. Jeden plát cesta potrieme polovičnou časťou plnky. Na plnku uložíme piškóty namáčané v káve a natrieme zvyšnú plnku.

 krok

Pridáme druhý plát cesta, jemne pritlačíme, natrieme odloženú plnku a odložíme do chladu na 5-6 hodín. Potom povrch koláča polejeme čokoládovou polevou a po stuhnutí pokrájame.