Postup

 krok

Preosiatu múku s kypriacim práškom zmiešame s cukrom. Pridáme zmäknuté maslo, žĺtky rozmiešané v mlieku a vypracujeme cesto. Dve tretiny cesta rozvaľkáme na hrúbku 3 až 4 mm a pomocou valčeka prenesieme na plech, pričom vytvoríme okraj vysoký asi 2 cm.

 krok

Tvaroh zmiešame s práškovým a vanilínovým cukrom, s pudingovým práškom a vyšľahaným bielkovým snehom. Na cesto v plechu rozotrieme tvarohovú plnku a navrch poukladáme čučoriedky.

 krok

Rúru vyhrejeme na 175 stupňov Celzia. Zo zvyšného cesta vykrojíme kolieska s priemerom 3 cm (potrebujeme asi 40 kusov) a poukladáme ich na plnku a čučoriedky. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 25 minút. Koláč po vychladnutí pokrájame. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.