Postup

 krok

Mäso narežte na 200-gramové porcie a nechajte aspoň 20 minút odležať pri izbovej teplote. Ružové korenie podrvte. Steaky obaľte v korení a pokvapkajte olejom.

 krok

Na rozpálenej panvici (môžete ju aj zľahka potrieť olejom) opekajte z každej strany 2,5 až 3 minúty (stupeň medium). Nechajte 5 minút odležať.

 krok

Fazuľky blanšírujte v osolenej vode 5-6 minút. Prudko ochlaďte v ľadovej vode, aby si zachovali farbu.

 krok

Z uvedených surovín pripravte zálievku. Do misy dajte listy farebných šalátov, pridajte fazuľky a zalejte zálievkou. Zľahka premiešajte a pridajte namrvenú fetu.

 krok

Na taniere dajte porciu šalátu a filetu mignon. Môžete podávať.