Domáce TIRAMISU: Dezert čerstvý aj niekoľko dní
Tiramisu aj niekoľko dní? Žiadny problém.
- 40 min.
- porcie: 4
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 5 balíčkovkakaových BeBe keksov
- 4 kspochúťkové kyslé smotany (á 250 ml)
- 2 kssmotany na šľahanie (á 250 ml)
- 4 balíčkyvanilínového cukru
- 6 lyžícpráškového cukru
- 1 kskakaový prášok na posypanie
Postup
krok
Smotanu vyšľaháme s práškovým cukrom, postupne pridávame kyslú smotanu a vanilínový cukor. Všetko spolu zľahka premiešame. Dno hranatej hlbšej misy vyložíme keksami a potrieme ich smotanovým krémom.
krok
Opäť nasleduje ďalšia vrstva keksov a krému. Postup opakujeme a zakončíme krémovou vrstvou. Povrch posypeme kakaom. Dezert dáme do chladničky a podávame až na druhý deň.
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Jablkové galetky so slaným karamelom: Doprajete si tento pôžitok?

Kysnutý koláč so slivkami: Je snáď niečo lepšie?
