Logo
Reklama

Cesnak a cibuľa: Vychutnajte si ich SLADKÚ a karamelovú chuť!

PEČENÉ KURACIE
STEHNÁ S CESNAKOM
A CITRÓNOM

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ak ste doteraz pridávali do jedál len jeden strúčik cesnaku a poskromne cibule, zmeňte to. V našich receptoch si vychutnáte sladkú a karamelovú chuť tejto super zdravej zeleniny. Stojí to za to.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás