Suroviny
Potrebujeme:
- 3 lyžicemasla
- 3 ksmladé cibuľky
- 5 ksstrúčikov cesnaku
- 400 gšpenátu
- 200 gslaniny
- 2 balenialístkového cesta
- 250 gbryndze
- 250 gtvarohu
- 1 kssoľ, mleté čierne korenie
- 2 ksvajcia
- 1 ksrozmarín
Postup
krok
Na masle opečte nadrobno nakrájanú cibuľku, slaninu, cesnak, špenát a nasekaný rozmarín a nakoniec pridajte jedno vajce. Nechajte mierne vychladnúť a primiešajte bryndzu s tvarohom. Osoľte a okoreňte.
krok
Na lístkové cesto naneste polovicu zmesi a zviňte do rolády. Takisto zopakujte aj pri druhom ceste. Obe rolády potrite vajcom a posypte rozmarínom.
krok
Plech vysteľte papierom na pečenie, rolády naň preložte, konce poriadne postláčajte, aby plnka nevytekala a pečte pri teplote 170 °C približne 40 minút.
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Neodolateľné JAHODY: Skúsite ich takto naaranžovať do nepečenej torty?

Máte radi špargľu? Kráľovská zelenina je na vrchole sezóny!
