Bravčová PANENKA v kávovom kabáte: Netradičný RECEPT vám zachutí
Vyskúšajte tento spôsob prípravy bravčovej panenky. Garantujeme vám, že si pochutíte!
- 25 min.
- porcie: 2
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 ks400-500 g bravčovej sviečkovice v kuse
- 1-2 lyžiceinstantnej kávy (v prášku)
- 1 lyžicahladkej múky
- 1 ksolej
- 1 kssoľ, mleté čierne korenie
Na grilovanú zeleninu:
- 1 ksolivový olej
- 1 ksfarebné papriky
- 1 ksšampiňóny
- 1 ksšalotku
- 1 kscuketu
- 1 ksmalé zemiaky uvarené v šupke
- 1 ksbylinkovú soľ
Postup
krok
Mäso umyte, osušte, osoľte a okoreňte. Kávu a múku zmiešajte a obaľte v nej sviečkovicu. Zo všetkých strán opečte v panvici alebo v pekáči na horúcom oleji.
krok
V hlbšej panvici na rozohriatom olivovom oleji prudko opečte zeleninu nakrájanú na väčšie kúsky a ošúpané varené zemiaky. Posypte bylinkovou soľou a premiešajte.
krok
Opečené mäso vložte s výpekom do rúry a obložte zeleninou z panvice. Pečte 15 minút, aby mäso ostalo vnútri šťavnaté. Pred podávaním ho pokrájajte na hrubšie plátky.
Kategórie
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Neodolateľné JAHODY: Skúsite ich takto naaranžovať do nepečenej torty?

Máte radi špargľu? Kráľovská zelenina je na vrchole sezóny!
