Logo
Reklama

Božské TVAROHÁČE: Krémové, nadýchané aj do ruky!

Jahodovo-tvarohova torta s likerom
12 porcií
Suroviny:
Korpus 1:  150 g polohrubej múky, 1 žĺtok, 50 g práškového cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 100 g zmäknutého masla
Korpus 2:  2 vajcia, 75 g práškového cukru, 30 g polohrubej múky, 30 g škrobovej múčky, pol balíčka prášku do pečiva, 20 g mletých lieskových orechov
Plnka:  500 g jahôd z kompótu, 8 plátkov želatíny, 500 ml kyslej smotany, 750 g 40 percentného tvarohu, 100 g práškového cukru
Okrem toho:  2 lyžice jahodového džemu, 4 lyžice

Zdroj: Archív

Reklama
Reklama

Už teraz nám je jasné, že sa ich nebudete vedieť dojesť.

Diskusia

(0)

Výber pre vás