1 / 27 -
Vajíčka a klobáska - kombinácia, ktorej sa nedá odolať!
Foto: Shutterstock
2 / 27 -
Kupujte domáce, ak sa dá.
Foto: shutterstock
3 / 27 -
„Ak máte chuť na ešte
výdatnejšie raňajky, do
šakšuky pridajte kolieska
dobrej klobásky, presne tak
ako keď varíte naše lečo,“
Foto: MATEJ KALINA
4 / 27 -
Teplé raňajkové menu na vajíčkovom základe v podaní šéfkuchára podniku Otto bistro na Dunajskej ulici v Bratislave.
Foto: MATEJ KALINA
5 / 27 -
Ako spraviť chutnejšiu praženicu?
Foto: shutterstock
6 / 27 -
Teplé raňajkové menu na vajíčkovom základe v podaní šéfkuchára podniku Otto bistro na Dunajskej ulici v Bratislave.
Foto: MATEJ KALINA
7 / 27 -
Domáca majonéza v nádobe s vajcom, soľou, čiernym korením a olejom.
Foto: LAURA WITTEKOVA
8 / 27 -
CHLIEB
VO VAJCI
S NAKLADANOU
ZELENINOU
A CHRENOVOU
MAJONÉZOU
Foto: MATEJ KALINA
9 / 27 -
Vajcia do tejto dobroty musia byť super čerstvé a poctivo oddelené od bielkov!
Foto: Laura Witteková
10 / 27 -
Vajce na tvrdo.
Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková
11 / 27 -
Teplé raňajkové menu na vajíčkovom základe v podaní šéfkuchára podniku Otto bistro na Dunajskej ulici v Bratislave.
Foto: MATEJ KALINA
12 / 27 -
Praženica so zdravým tofu môže byť takisto na zjedenie. Vyskúšajte!
Foto: Profimedia
13 / 27 -
Praženica a pečená paprika
Foto: SHUTTERSTOCK
14 / 27 -
Dokonalé raňajky - praženica, slanina, rajčiny.
Foto: SHUTTERSTOCK
15 / 27 -
Losos s praženicou
Foto: Dobré jedlo/Natália Jablonková
16 / 27 -
Praženica so slaninkou
Foto: © StockFood
17 / 27 -
Praženica z čerstvých húb
Foto: archív
18 / 27 -
Praženica s paprikou a rukolou
Foto: Profimedia.sk
19 / 27 -
Zemiakový prívarok s volským okom.
Foto: Peter Záhradník
20 / 27 -
Bravčové rezne s volským okom.
Foto: Peter Záhradník
21 / 27 -
Vajce na mäkko.
Foto: Shutterstock
22 / 27 -
Teplé raňajkové menu na vajíčkovom základe v podaní šéfkuchára podniku Otto bistro na Dunajskej ulici v Bratislave.
Foto: MATEJ KALINA
23 / 27 -
Vajíčka a klobáska - kombinácia, ktorej sa nedá odolať!
Foto: Shutterstock
24 / 27 -
Zeleninová panvica s vajíčkami
Foto: Alena Hrbková/Gurmet
25 / 27 -
Praženica z čerstvých húb
Foto: Shutterstock
26 / 27 -
Vajce na tvrdo.
Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková
27 / 27 -
Slávne vajcia benedikt.
Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková