1 / 34 -
Marcel Ihnačák
Foto: Tomas Benedikovic
2 / 34 -
Marcel Ihnačák so svojou rodinou žije na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou.
Foto: Michal Smrčok
3 / 34 -
Marcel Ihnačák so synom Šimonom počas ich rodinnej grilovačky na Morave, ktorú sme absolvovali. A bolo nám super. Viac si pozrite vo videu v článku.
Foto: Michal Smrčok
4 / 34 -
Marcel Ihnačák žije so svojou rodinou na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou.
Foto: Michal Smrčok
5 / 34 -
Marcel Ihnačák zbožňuje silu tymianu. Doma mu rastie priamo pod nosom.
Foto: Michal Smrčok
6 / 34 -
Marcel Ihnačák so svojou rodinou žije na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou.
Foto: Michal Smrčok
7 / 34 -
"Mám veľmi rád staré recepty, ktoré sa dajú jednoducho posunúť na vyššiu úroveň. Chuťovo aj vzhľadom. Vylepšený granadír milujú tiež moje deti Izi a Šimon," prezradil Dobrému jedlu Marcel Ihnačák a venoval foto z detstva.
Foto: archív M. I.
8 / 34 -
Šéfkuchár Marcel Ihnačák parí medzi slovenskú špičku. Jeho vylepšený granadír nemá chybu!
Foto: kuchynalidla.sk
9 / 34 -
Vylepšený granadír Marcela Ihnačáka.
Foto: Archív DJ
10 / 34 -
Marcel s Mirom Šatanom. Jasné, že mu chutilo!
Foto: Julius Dubravay
11 / 34 -
Na gastro scéne je už celé roky - a stále úspešný.
Foto: Dubravay Julius
12 / 34 -
Marcel s manželkou Katkou.
Foto: Emil Vasko
13 / 34 -
Marcelova kniha stojí za prečítanie.
Foto: archív firmy
14 / 34 -
Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.
Foto: Martin Mikláš
15 / 34 -
Šéfkuchár reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika pripravil pre Dobré jedlo svoje obľúbené letné špeciality.
Foto: Martin Mikláš
16 / 34 -
Na snímke šalát s krevetami v reštaurácii Con Forchetta v Bratislave. Recept nájdete tu na našom webe.
Foto: MARTIN DOMOK
17 / 34 -
V reštaurácii Con Forchetta pestujú paradajky. Z čerstvých uvarte aj vy paraádnu salsu na Tomášove mini pizze.
Foto: MARTIN DOMOK
18 / 34 -
Tomáš Sika nám venoval recept aj na úžasnú paradajkovú polievku. Visí tu na našom webe.
Foto: Martin Mikláš
19 / 34 -
Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.
Foto: Martin Mikláš
20 / 34 -
Aj recept na fantastické tiramisu od Tomáša Siku nájdete tu na našom webe.
Foto: Martin Mikláš
21 / 34 -
„Nektárinky sú veľmi vďačné ovocie aj na grilovanie. Skúste ich takto upravené podávať k vychladenému tiramisu. Bude vám chutiť ešte viac,“ odporúča Tomáš Sika.
Foto: Martin Mikláš
22 / 34 -
Aj recept na fantastické tiramisu od Tomáša Siku nájdete tu na našom webe.
Foto: Martin Mikláš
23 / 34 -
Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.
Foto: Martin Mikláš
24 / 34 -
Mini pizze s paradajkovou salsou a kozím syrom.
Foto: archív
25 / 34 -
Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.
Foto: Martin Mikláš
26 / 34 -
Známy šéfkuchár Tomáš Sika.
Foto: Martin Mikláš
27 / 34 -
Peter Kulhány šéfuje známe Bistru Smartfood V anskej Bystrici. Pre Dobré jedlo pripravil úžasný špargľový šalát. Recept je v článku.
Foto: archív P.K.
28 / 34 -
NETRADIČNÝ KUCHÁRSKY ÚBOR: „Veselé“ nohavice si Peter Kulhány oblieka do uvoľnenejších kuchýň.
Foto: Jana Pustayová
29 / 34 -
Na recepcii v čínskom Šanghaji varil známy slovenský šéfkuchár Peter Kulhány.
Foto: IVAN JANKO
30 / 34 -
A IDEME NA LOSOSA! Peter Kulhány zdobí plátky ryby.
Foto: Jana Pustayová
31 / 34 -
ŠÉFKUCHÁR PETER KULHÁNY: Ulahodil aj študentom.
Foto: Jana Pustayová
32 / 34 -
Vylepšený granadír Marcela Ihnačáka.
Foto: Archív DJ
33 / 34 -
Špargľový šalát podľa Petra Kulhányho je mňam!
Foto: Shutterstock
34 / 34 -
Mini pizze s paradajkovou salsou a kozím syrom podľa Tomáša Siku. Doma sa po nich zapráši!
Foto: Archív T.S.