Späť na článok: 

Čo DNES NA VEČERU? Aha, tu sú 3 SUPER RECEPTY od známych šéfkuchárov, ktoré milujeme

1 / 34 - Marcel Ihnačák Foto: Tomas Benedikovic

2 / 34 - Marcel Ihnačák so svojou rodinou žije na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou. Foto: Michal Smrčok

3 / 34 - Marcel Ihnačák so synom Šimonom počas ich rodinnej grilovačky na Morave, ktorú sme absolvovali. A bolo nám super. Viac si pozrite vo videu v článku. Foto: Michal Smrčok

4 / 34 - Marcel Ihnačák žije so svojou rodinou na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou. Foto: Michal Smrčok

5 / 34 - Marcel Ihnačák zbožňuje silu tymianu. Doma mu rastie priamo pod nosom. Foto: Michal Smrčok

6 / 34 - Marcel Ihnačák so svojou rodinou žije na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou. Foto: Michal Smrčok

7 / 34 - "Mám veľmi rád staré recepty, ktoré sa dajú jednoducho posunúť na vyššiu úroveň. Chuťovo aj vzhľadom. Vylepšený granadír milujú tiež moje deti Izi a Šimon," prezradil Dobrému jedlu Marcel Ihnačák a venoval foto z detstva. Foto: archív M. I.

8 / 34 - Šéfkuchár Marcel Ihnačák parí medzi slovenskú špičku. Jeho vylepšený granadír nemá chybu! Foto: kuchynalidla.sk

9 / 34 - Vylepšený granadír Marcela Ihnačáka. Foto: Archív DJ

10 / 34 - Marcel s Mirom Šatanom. Jasné, že mu chutilo! Foto: Julius Dubravay

11 / 34 - Na gastro scéne je už celé roky - a stále úspešný. Foto: Dubravay Julius

12 / 34 - Marcel s manželkou Katkou. Foto: Emil Vasko

13 / 34 - Marcelova kniha stojí za prečítanie. Foto: archív firmy

14 / 34 - Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality. Foto: Martin Mikláš

15 / 34 - Šéfkuchár reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika pripravil pre Dobré jedlo svoje obľúbené letné špeciality. Foto: Martin Mikláš

16 / 34 - Na snímke šalát s krevetami v reštaurácii Con Forchetta v Bratislave. Recept nájdete tu na našom webe. Foto: MARTIN DOMOK

17 / 34 - V reštaurácii Con Forchetta pestujú paradajky. Z čerstvých uvarte aj vy paraádnu salsu na Tomášove mini pizze. Foto: MARTIN DOMOK

18 / 34 - Tomáš Sika nám venoval recept aj na úžasnú paradajkovú polievku. Visí tu na našom webe. Foto: Martin Mikláš

19 / 34 - Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality. Foto: Martin Mikláš

20 / 34 - Aj recept na fantastické tiramisu od Tomáša Siku nájdete tu na našom webe. Foto: Martin Mikláš

21 / 34 - „Nektárinky sú veľmi vďačné ovocie aj na grilovanie. Skúste ich takto upravené podávať k vychladenému tiramisu. Bude vám chutiť ešte viac,“ odporúča Tomáš Sika. Foto: Martin Mikláš

22 / 34 - Aj recept na fantastické tiramisu od Tomáša Siku nájdete tu na našom webe. Foto: Martin Mikláš

23 / 34 - Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality. Foto: Martin Mikláš

24 / 34 - Mini pizze s paradajkovou salsou a kozím syrom. Foto: archív

25 / 34 - Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality. Foto: Martin Mikláš

26 / 34 - Známy šéfkuchár Tomáš Sika. Foto: Martin Mikláš

27 / 34 - Peter Kulhány šéfuje známe Bistru Smartfood V anskej Bystrici. Pre Dobré jedlo pripravil úžasný špargľový šalát. Recept je v článku. Foto: archív P.K.

28 / 34 - NETRADIČNÝ KUCHÁRSKY ÚBOR: „Veselé“ nohavice si Peter Kulhány oblieka do uvoľnenejších kuchýň. Foto: Jana Pustayová

29 / 34 - Na recepcii v čínskom Šanghaji varil známy slovenský šéfkuchár Peter Kulhány. Foto: IVAN JANKO

30 / 34 - A IDEME NA LOSOSA! Peter Kulhány zdobí plátky ryby. Foto: Jana Pustayová

31 / 34 - ŠÉFKUCHÁR PETER KULHÁNY: Ulahodil aj študentom. Foto: Jana Pustayová

32 / 34 - Vylepšený granadír Marcela Ihnačáka. Foto: Archív DJ

33 / 34 - Špargľový šalát podľa Petra Kulhányho je mňam! Foto: Shutterstock

34 / 34 - Mini pizze s paradajkovou salsou a kozím syrom podľa Tomáša Siku. Doma sa po nich zapráši! Foto: Archív T.S.

Marcel IhnačákMarcel Ihnačák
Marcel Ihnačák so svojou rodinou žije na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou.Marcel Ihnačák so svojou rodinou žije na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou.
Marcel Ihnačák so synom Šimonom počas ich rodinnej grilovačky na Morave, ktorú sme absolvovali. A bolo nám super. Viac si pozrite vo videu v článku.Marcel Ihnačák so synom Šimonom počas ich rodinnej grilovačky na Morave, ktorú sme absolvovali. A bolo nám super. Viac si pozrite vo videu v článku.
Marcel Ihnačák žije so svojou rodinou na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou. Marcel Ihnačák žije so svojou rodinou na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou.
Marcel Ihnačák zbožňuje silu tymianu. Doma mu rastie priamo pod nosom.Marcel Ihnačák zbožňuje silu tymianu. Doma mu rastie priamo pod nosom.
Marcel Ihnačák so svojou rodinou žije na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou.Marcel Ihnačák so svojou rodinou žije na južnej Morave (lebo mu pripomína srdcovku Toskánsko) a pár kilometrov od domu, v Mikulove zbožňovanom turistami, prevádzkuje Boutique Hotel Tanzberg a v ňom reštauráciu so sezónnou kuchyňou.
Šéfkuchár Marcel Ihnačák parí medzi slovenskú špičku. Jeho vylepšený granadír nemá chybu!Šéfkuchár Marcel Ihnačák parí medzi slovenskú špičku. Jeho vylepšený granadír nemá chybu!
Vylepšený granadír Marcela Ihnačáka.Vylepšený granadír Marcela Ihnačáka.
Marcel s Mirom Šatanom. Jasné, že mu chutilo!Marcel s Mirom Šatanom. Jasné, že mu chutilo!
Na gastro scéne je už celé roky - a stále úspešný.Na gastro scéne je už celé roky - a stále úspešný.
Marcel s manželkou Katkou.Marcel s manželkou Katkou.
Marcelova kniha stojí za prečítanie.Marcelova kniha stojí za prečítanie.
Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a  Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a  Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.
Šéfkuchár reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika pripravil pre Dobré jedlo svoje obľúbené letné špeciality.Šéfkuchár reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika pripravil pre Dobré jedlo svoje obľúbené letné špeciality.
Na snímke šalát s krevetami v reštaurácii Con Forchetta v Bratislave. Recept nájdete tu na našom webe.Na snímke šalát s krevetami v reštaurácii Con Forchetta v Bratislave. Recept nájdete tu na našom webe.
V reštaurácii Con Forchetta pestujú paradajky. Z čerstvých uvarte aj vy paraádnu salsu na Tomášove mini pizze.V reštaurácii Con Forchetta pestujú paradajky. Z čerstvých uvarte aj vy paraádnu salsu na Tomášove mini pizze.
Tomáš Sika nám venoval recept aj na úžasnú paradajkovú polievku. Visí tu na našom webe.Tomáš Sika nám venoval recept aj na úžasnú paradajkovú polievku. Visí tu na našom webe.
Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.
Aj recept na fantastické tiramisu od Tomáša Siku nájdete tu na našom webe.Aj recept na fantastické tiramisu od Tomáša Siku nájdete tu na našom webe.
„Nektárinky sú veľmi vďačné ovocie aj na grilovanie. Skúste ich takto upravené podávať k vychladenému tiramisu. Bude vám chutiť ešte viac,“ odporúča Tomáš Sika.„Nektárinky sú veľmi vďačné ovocie aj na grilovanie. Skúste ich takto upravené podávať k vychladenému tiramisu. Bude vám chutiť ešte viac,“ odporúča Tomáš Sika.
Aj recept na fantastické tiramisu od Tomáša Siku nájdete tu na našom webe.Aj recept na fantastické tiramisu od Tomáša Siku nájdete tu na našom webe.
Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.
Mini pizze s paradajkovou salsou a kozím syrom.Mini pizze s paradajkovou salsou a kozím syrom.
Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.Šéfkuchári reštaurácie Con Forchetta - Tomáš Sika (v košeli), Matúš Svida (v bielom) a Robo Marhefka (v čiernom) pripravujú svoje obľúbené letné špeciality.
Známy šéfkuchár Tomáš Sika.Známy šéfkuchár Tomáš Sika.
Peter Kulhány šéfuje známe Bistru Smartfood V anskej Bystrici. Pre Dobré jedlo pripravil úžasný špargľový šalát. Recept je v článku.Peter Kulhány šéfuje známe Bistru Smartfood V anskej Bystrici. Pre Dobré jedlo pripravil úžasný špargľový šalát. Recept je v článku.
NETRADIČNÝ KUCHÁRSKY ÚBOR: „Veselé“ nohavice si Peter Kulhány oblieka do uvoľnenejších kuchýň.NETRADIČNÝ KUCHÁRSKY ÚBOR: „Veselé“ nohavice si Peter Kulhány oblieka do uvoľnenejších kuchýň.
Na recepcii v čínskom Šanghaji varil známy slovenský šéfkuchár Peter Kulhány.Na recepcii v čínskom Šanghaji varil známy slovenský šéfkuchár Peter Kulhány.
A IDEME NA LOSOSA! Peter Kulhány zdobí plátky ryby.A IDEME NA LOSOSA! Peter Kulhány zdobí plátky ryby.
ŠÉFKUCHÁR PETER KULHÁNY: Ulahodil aj študentom.ŠÉFKUCHÁR PETER KULHÁNY: Ulahodil aj študentom.
Vylepšený granadír Marcela Ihnačáka.Vylepšený granadír Marcela Ihnačáka.
Špargľový šalát podľa Petra Kulhányho je mňam!Špargľový šalát podľa Petra Kulhányho je mňam!
Mini pizze s paradajkovou salsou a kozím syrom podľa Tomáša Siku. Doma sa po nich zapráši!Mini pizze s paradajkovou salsou a kozím syrom podľa Tomáša Siku. Doma sa po nich zapráši!
Marhuľová bublanina je raz-dva.
Tipy

5x NADÝCHANÉ BUBLANINY: Bleskovo hotové a CHUTIA ako od starej mamy!

Zemiaková polievka ako hlavný chod.
Tipy

Dnes uvarte podľa známeho šéfkuchára: Babkina ZEMIAKOVÁ POLIEVKA ako hlavný chod!

Attila Végh
Tipy

Gurmán Attila Végh miluje PALACINKY: Vyskúšajte cez víkend jeho ĽAHKÝ RECEPT

Lucia Hablovičová venovala Dobrému jedlu rodinný recept na granadír.
Tipy

Lucia Hablovičová miluje GRANADÍR: Komu ho podľa tohto RECEPTU PO BABIČKE najradšej varí?

Eva Pavlíková srší optimizmom. Iste aj vďaka dobrému jedlu, ktoré si rada sama navarí.
Tipy

Eva Pavlíková nám prezradila rodinný recept: HALUŠKY S KAPUSTOU po jej BABKE budete milovať!

Na tejto torte si
môžu pochutnať aj
celiatici, pretože je
bezlepková. Recept nájdete tu na našom webe.
Tipy

Recepty na najlepšie JAHODOVÉ KOLÁČIKY: HURÁ, začínajú SAMOZBERY, môžeme vypekať!