Späť na článok: 

Dezerty plné sezónneho ovocia: Skúste naše RECEPTY bez veľkého pečenia

1 / 29 - MALINOVÁ TIRAMISU TORTA Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

2 / 29 - Pusinky, ktoré vám ostanú, skladujte v suchej nádobe, zídu sa vám na ďalší dezert. Takto vydržia aj dva týždne. Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

3 / 29 - RÍBEZĽOVÉ KOCKY Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

4 / 29 - Ovocnú zmes môžete zamraziť v lete zo sezónneho ovocia, napríklad z malín, ríbezlí, čučoriedok, černíc a podobne. Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

5 / 29 - MALINOVÁ TIRAMISU TORTA Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

6 / 29 - Pusinky, ktoré vám ostanú, skladujte v suchej nádobe, zídu sa vám na ďalší dezert. Takto vydržia aj dva týždne. Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

7 / 29 - Namiesto černíc sa ku karamelovému základu veľmi hodia aj kyselkavé maliny alebo jabĺčka Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

8 / 29 - Na krájanie použite nôž namočený do horúcej vody. Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

9 / 29 - TVAROHOVÉ REZY S OVOCÍM Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

10 / 29 - KARAMELKY S ČERNICAMI Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

11 / 29 - KARAMELKY S ČERNICAMI Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

12 / 29 - Plné ovocia Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

13 / 29 - MALINOVÁ TIRAMISU TORTA Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

14 / 29 - Pusinky, ktoré vám ostanú, skladujte v suchej nádobe, zídu sa vám na ďalší dezert. Takto vydržia aj dva týždne. Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

15 / 29 - Plné ovocia Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

16 / 29 - MALINOVÁ TIRAMISU TORTA Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

17 / 29 - RÍBEZĽOVÉ KOCKY Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

18 / 29 - Namiesto černíc sa ku karamelovému základu veľmi hodia aj kyselkavé maliny alebo jabĺčka Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

19 / 29 - Plné ovocia Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

20 / 29 - Na krájanie použite nôž namočený do horúcej vody. Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

21 / 29 - Ovocnú zmes môžete zamraziť v lete zo sezónneho ovocia, napríklad z malín, ríbezlí, čučoriedok, černíc a podobne. Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

22 / 29 - Namiesto černíc sa ku karamelovému základu veľmi hodia aj kyselkavé maliny alebo jabĺčka Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

23 / 29 - ČUČORIEDKOVÝ TRIFLE S PUSINKAM Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

24 / 29 - MALINOVÁ TIRAMISU TORTA Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

25 / 29 - Tvarohové rezy s ovocím Foto: LAURA WITTEKOVA

26 / 29 - Malinová tiramisu torta Foto: LAURA WITTEKOVA

27 / 29 - Ríbezľové kocky Foto: LAURA WITTEKOVA

28 / 29 - Čučoriedkový trifle s pusinkami Foto: LAURA WITTEKOVA

29 / 29 - KARAMELKY S ČERNICAMI Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

MALINOVÁ
TIRAMISU
TORTAMALINOVÁ
TIRAMISU
TORTA
Pusinky, ktoré vám
ostanú, skladujte v suchej
nádobe, zídu sa vám
na ďalší dezert. Takto
vydržia aj dva týždne.Pusinky, ktoré vám
ostanú, skladujte v suchej
nádobe, zídu sa vám
na ďalší dezert. Takto
vydržia aj dva týždne.
RÍBEZĽOVÉ
KOCKYRÍBEZĽOVÉ
KOCKY
Ovocnú zmes môžete
zamraziť v lete zo
sezónneho ovocia, napríklad
z malín, ríbezlí, čučoriedok,
černíc a podobne.Ovocnú zmes môžete
zamraziť v lete zo
sezónneho ovocia, napríklad
z malín, ríbezlí, čučoriedok,
černíc a podobne.
MALINOVÁ
TIRAMISU
TORTAMALINOVÁ
TIRAMISU
TORTA
Pusinky, ktoré vám
ostanú, skladujte v suchej
nádobe, zídu sa vám
na ďalší dezert. Takto
vydržia aj dva týždne.Pusinky, ktoré vám
ostanú, skladujte v suchej
nádobe, zídu sa vám
na ďalší dezert. Takto
vydržia aj dva týždne.
Namiesto černíc sa
ku karamelovému
základu veľmi hodia
aj kyselkavé maliny
alebo jabĺčkaNamiesto černíc sa
ku karamelovému
základu veľmi hodia
aj kyselkavé maliny
alebo jabĺčka
Na krájanie
použite nôž namočený
do horúcej vody.Na krájanie
použite nôž namočený
do horúcej vody.
TVAROHOVÉ
REZY S OVOCÍMTVAROHOVÉ
REZY S OVOCÍM
KARAMELKY
S ČERNICAMIKARAMELKY
S ČERNICAMI
KARAMELKY
S ČERNICAMIKARAMELKY
S ČERNICAMI
Plné ovociaPlné ovocia
MALINOVÁ
TIRAMISU
TORTAMALINOVÁ
TIRAMISU
TORTA
Pusinky, ktoré vám
ostanú, skladujte v suchej
nádobe, zídu sa vám
na ďalší dezert. Takto
vydržia aj dva týždne.Pusinky, ktoré vám
ostanú, skladujte v suchej
nádobe, zídu sa vám
na ďalší dezert. Takto
vydržia aj dva týždne.
Plné ovociaPlné ovocia
MALINOVÁ
TIRAMISU
TORTAMALINOVÁ
TIRAMISU
TORTA
RÍBEZĽOVÉ
KOCKYRÍBEZĽOVÉ
KOCKY
Namiesto černíc sa
ku karamelovému
základu veľmi hodia
aj kyselkavé maliny
alebo jabĺčkaNamiesto černíc sa
ku karamelovému
základu veľmi hodia
aj kyselkavé maliny
alebo jabĺčka
Plné ovociaPlné ovocia
Na krájanie
použite nôž namočený
do horúcej vody.Na krájanie
použite nôž namočený
do horúcej vody.
Ovocnú zmes môžete
zamraziť v lete zo
sezónneho ovocia, napríklad
z malín, ríbezlí, čučoriedok,
černíc a podobne.Ovocnú zmes môžete
zamraziť v lete zo
sezónneho ovocia, napríklad
z malín, ríbezlí, čučoriedok,
černíc a podobne.
Namiesto černíc sa
ku karamelovému
základu veľmi hodia
aj kyselkavé maliny
alebo jabĺčkaNamiesto černíc sa
ku karamelovému
základu veľmi hodia
aj kyselkavé maliny
alebo jabĺčka
ČUČORIEDKOVÝ
TRIFLE
S PUSINKAMČUČORIEDKOVÝ
TRIFLE
S PUSINKAM
MALINOVÁ
TIRAMISU
TORTAMALINOVÁ
TIRAMISU
TORTA
Tvarohové rezy s ovocímTvarohové rezy s ovocím
Malinová tiramisu tortaMalinová tiramisu torta
Ríbezľové kockyRíbezľové kocky
Čučoriedkový trifle s pusinkamiČučoriedkový trifle s pusinkami
KARAMELKY S ČERNICAMIKARAMELKY S ČERNICAMI
Malinový cheesecake
Videorecepty

MALINOVÝ CHEESECAKE nemá chybu: Dokonale chutný a jednoduchý!

Studená káva sa pripravuje lúhovaním dlhšie.
Tipy

Je vám ŤAŽKO Z KÁVY? Dajte si ju TAKTO a padne vám na úžitok

BROSKYŇOVÝ
TART TATIN SO
SATUREJKOU
Tipy

To je nápad! Koláče S BYLINKAMI A OVOCÍM vám rozvoňajú domov: Skúste naše RECEPTY

Kuskus podľa marockého receptu.
Tipy

Expresný KUSKUS: Skúšali ste ho už TAKTO? Oplatí sa!

Karamelové veterníčky
Tipy

Miňo Macuľa radí: Takto sa vám ODPAĽOVANÉ CESTO a dezerty z neho vždy podaria!

„Sicília je známa veľkou produkciou pistácií. Obľúbené sú rôzne pistáciové pestá aj krémy do dezertov. My ich máme veľmi radi v tomto sviežom nedeľnom cheesecakeu,“ hovorí Romana.
Tipy

Sicílsky PISTÁCIOVÝ CHEESECAKE: Musíte si ho urobiť, po fotení sa po ňom zaprášilo!