1 / 23 -
Farebná mrkva.
Foto:
Shutterstock
2 / 23 -
Rozmarínové paličky so zemiakmi.
Foto:
Laura Witteková
3 / 23 -
Cícerovo hráškové kofty.
Foto:
Laura Witteková
4 / 23 -
Korenené halloumi s melónom.
Foto:
Laura Witteková
5 / 23 -
Vegetariánske cestoviny so šošovicou.
Foto:
Shutterstock
6 / 23 -
Polievka z pečených paradajok.
Foto:
Laura Witteková
7 / 23 -
Farebná mrkva.
Foto:
Shutterstock
8 / 23 -
Korenené halloumi s melónom.
Foto:
Laura Witteková
9 / 23 -
Zapečené baklažánové chuťovky s fetou.
Foto:
Shutterstock
10 / 23 -
Šošovicová polievka s batatom.
Foto:
Laura Witteková
11 / 23 -
Baklažánové rolky plnené kuskusom a zeleninou.
Foto:
Shutterstock
12 / 23 -
Mrkvové čatní.
Foto:
Laura Witteková
13 / 23 -
Vegetariánske bolonské špagety.
Foto:
Laura Witteková
14 / 23 -
Karfiolový steak s kukuricovým pyré.
Foto:
Lýdia Czakó
15 / 23 -
Vegetariánske bolonské špagety.
Foto:
Laura Witteková
16 / 23 -
Čatní z pečených paradajok.
Foto:
Laura Witteková
17 / 23 -
Nátierka z koreňovej zeleniny.
Foto:
Laura Witteková
18 / 23 -
Bylinkový chlebík na paličke.
Foto:
Laura Witteková
19 / 23 -
zelenina cooking
Foto:
Shutterstock
20 / 23 -
Obľúbená zeleninová polievka je najchutnejšia z čerstvých surovín.
Foto:
Shutterstock
21 / 23 -
Zeleninové jedlá sú zdravé a ľahko stráviteľné.
Foto:
Shutterstock
22 / 23 -
Na varenie potrebujete vlhkosť a tú má hlavne čerstvá zelenina.
Foto:
Shutterstock
23 / 23 -
Snažte sa zachovať nutričnú hodnotu obľúbených druhov zeleniny.
Foto:
Shutterstock