Späť na článok: 

Naučíme vás pripraviť dokonalú SVIEČKOVÚ: Predveďte sa už túto nedeľu!

1 / 37 - Sviečková na smotane - nesmie chýbať brusnicový kompót. Foto: Dobré jedlo/Natália Jablonková

2 / 37 - Cestoviny s domácou paradajkovou omáčkou? Určite si na nich pochutíte. Foto: Dobré jedlo/Matej Kalina

3 / 37 - Omáčku z pečených paradajok si dajte na hrianku. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

4 / 37 - Čučoriedková omáčka sa hodí k mäsu i ku krekrom. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

5 / 37 - Cestoviny s rôznymi omáčkami urobíte rýchlo na večeru. Foto: Dobré jedlo/Matej Kalina

6 / 37 - Omáčku s fazuľou si urobte s domácimi lokšami. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

7 / 37 - Exotická jablkovo figová omáčka k pečenému mäsu. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

8 / 37 - V sezóne si môžete pripraviť omáčku z čerešní. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

9 / 37 - Plnená paprika s paradajkovou omáčkou je v slovenskej kuchyni klasikou. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

10 / 37 - Mäsové guľky s paradajkovou omáčkou. Foto: Dobré jedlo/Natália Jablonková

11 / 37 - Bielu omáčku môžete namiesto vína na konci varenia dochutiť väčším množstvom horčice alebo citrónovou šťavou. Foto: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

12 / 37 - Rôzne omáčky sú chutné k pečenému a varenému mäsu. Foto: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

13 / 37 - Hovädzie na burgundský spôsob s omáčkou z červeného vína. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

14 / 37 - Víno je v omáčke k francúzskemu jedu - kohút na víne. Foto: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

15 / 37 - Za lahodnú krehkú roštenku so smotanovo- zeleninovou omáčkou vďačíme slávnemu šľachtickému rodu Esterházyovcov. Foto: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

16 / 37 - Sklárske mäso s haluškami a omáčkou zo zeleniny. Foto: Dobré jedlo/Dušan Křístek

17 / 37 - Brazílsky rybí hrniec s paradajkovou omáčkou. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

18 / 37 - Hovädzie s mrkvou a knedličkami. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

19 / 37 - Hovädzia roláda s netradičnou šťaveľovou omáčkou. Foto: Dobré jedlo/archív

20 / 37 - Rybacina trochu inak - tentokrát ako guľky v paparikovo-paradajkovej omáčke. Foto: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

21 / 37 - Jahňacie kotlety s chrenovou omáčkou. Foto: Dobré jedlo/archív

22 / 37 - Trenčiansky teľací rezeň s pikantnou omáčkou z leča. Foto: Dobré jedlo/Dušan Křístek

23 / 37 - Sviečková zo sekanej je tiež chutná. Foto: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

24 / 37 - Idete variť sviečkovú? Pripravte si dostatok koreňovej zeleniny. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

25 / 37 - Sviečkovú na smotane má rád každý. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

26 / 37 - Do základu sviečkovej môžete pridať trochu vína. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

27 / 37 - Sviečková na smotane - nesmie chýbať brusnicový kompót. Foto: Dobré jedlo/Natália Jablonková

28 / 37 - Jágerské kurča z prešporskej kuchyne. Foto: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

29 / 37 - Pripravte si veľký hrniec na sviečkovú na smotane. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

30 / 37 - Sviečková na smotane Foto: dobré jedlo/Laura Witteková

31 / 37 - Sviečková na smotane - postup 1 Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

32 / 37 - Sviečková na smotane - postup 2 Foto: Dobré jedlo/Laura WItteková

33 / 37 - Sviečková na smotane - postup 3 Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

34 / 37 - Sviečková na smotane - postup 4 Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

35 / 37 - Sviečková na smotane - postup5 Foto: Dobré jedlo/laura Witteková

36 / 37 - Sviečková na smotane - postup 6 Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

37 / 37 - Sviečková na smotane Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

Sviečková na smotane - nesmie chýbať brusnicový kompót.Sviečková na smotane - nesmie chýbať brusnicový kompót.
Cestoviny s domácou paradajkovou omáčkou? Určite si na nich pochutíte.Cestoviny s domácou paradajkovou omáčkou? Určite si na nich pochutíte.
Omáčku z pečených paradajok si dajte na hrianku.Omáčku z pečených paradajok si dajte na hrianku.
Čučoriedková omáčka sa hodí k mäsu i ku krekrom.Čučoriedková omáčka sa hodí k mäsu i ku krekrom.
Cestoviny s rôznymi omáčkami urobíte rýchlo na večeru.Cestoviny s rôznymi omáčkami urobíte rýchlo na večeru.
Omáčku s fazuľou si urobte s domácimi lokšami.Omáčku s fazuľou si urobte s domácimi lokšami.
Exotická jablkovo figová omáčka k pečenému mäsu.Exotická jablkovo figová omáčka k pečenému mäsu.
V sezóne si môžete pripraviť omáčku z čerešní.V sezóne si môžete pripraviť omáčku z čerešní.
Plnená paprika s paradajkovou omáčkou je v slovenskej kuchyni klasikou.Plnená paprika s paradajkovou omáčkou je v slovenskej kuchyni klasikou.
Mäsové guľky s paradajkovou omáčkou.Mäsové guľky s paradajkovou omáčkou.
Bielu omáčku môžete namiesto vína na konci varenia dochutiť väčším množstvom horčice alebo citrónovou šťavou.Bielu omáčku môžete namiesto vína na konci varenia dochutiť väčším množstvom horčice alebo citrónovou šťavou.
Rôzne omáčky sú chutné k pečenému a varenému mäsu.Rôzne omáčky sú chutné k pečenému a varenému mäsu.
Hovädzie na burgundský spôsob s omáčkou z červeného vína.Hovädzie na burgundský spôsob s omáčkou z červeného vína.
Víno je v omáčke k francúzskemu jedu - kohút na víne.Víno je v omáčke k francúzskemu jedu - kohút na víne.
Za lahodnú krehkú roštenku so smotanovo- zeleninovou omáčkou vďačíme slávnemu šľachtickému rodu Esterházyovcov.Za lahodnú krehkú roštenku so smotanovo- zeleninovou omáčkou vďačíme slávnemu šľachtickému rodu Esterházyovcov.
Sklárske mäso s haluškami a omáčkou zo zeleniny.Sklárske mäso s haluškami a omáčkou zo zeleniny.
Brazílsky rybí hrniec s paradajkovou omáčkou.Brazílsky rybí hrniec s paradajkovou omáčkou.
Hovädzie s mrkvou a knedličkami.Hovädzie s mrkvou a knedličkami.
Hovädzia roláda s netradičnou šťaveľovou omáčkou.Hovädzia roláda s netradičnou šťaveľovou omáčkou.
Rybacina trochu inak - tentokrát ako guľky v paparikovo-paradajkovej omáčke.Rybacina trochu inak - tentokrát ako guľky v paparikovo-paradajkovej omáčke.
Jahňacie kotlety s chrenovou omáčkou.Jahňacie kotlety s chrenovou omáčkou.
Trenčiansky teľací rezeň s pikantnou omáčkou z leča.Trenčiansky teľací rezeň s pikantnou omáčkou z leča.
Sviečková zo sekanej je tiež chutná.Sviečková zo sekanej je tiež chutná.
Idete variť sviečkovú? Pripravte si dostatok koreňovej zeleniny.Idete variť sviečkovú? Pripravte si dostatok koreňovej zeleniny.
Sviečkovú na smotane má rád každý.Sviečkovú na smotane má rád každý.
Do základu sviečkovej môžete pridať trochu vína.Do základu sviečkovej môžete pridať trochu vína.
Sviečková na smotane - nesmie chýbať brusnicový kompót.Sviečková na smotane - nesmie chýbať brusnicový kompót.
Jágerské kurča z prešporskej kuchyne.Jágerské kurča z prešporskej kuchyne.
Pripravte si veľký hrniec na sviečkovú na smotane.Pripravte si veľký hrniec na sviečkovú na smotane.
Sviečková na smotaneSviečková na smotane
Sviečková na smotane - postup 1Sviečková na smotane - postup 1
Sviečková na smotane - postup 2Sviečková na smotane - postup 2
Sviečková na smotane - postup 3Sviečková na smotane - postup 3
Sviečková na smotane - postup 4Sviečková na smotane - postup 4
Sviečková na smotane - postup5Sviečková na smotane - postup5
Sviečková na smotane - postup 6Sviečková na smotane - postup 6
Sviečková na smotaneSviečková na smotane
Sviečková na smotane
Tipy

Náš kuchár Ľuboš vás naučí robiť skvelú SVIEČKOVÚ i KNEDĽU

Úhrabky zo zemiakov.
Recepty

Milované ZEMIAKY: Na RAŇAJKY hniezda, na OBED knedle a na maškrtenie MREŽOVNÍK

Mrkvovo-hrozienkové sušienky
Tipy

Rýchly DEZERT na sobotu? Mrkvovo-hrozienkové SUŠIENKY s lahodným krémom sú to pravé!

Čierna kuchyňa
Trendy

Modernú ČIERNU KUCHYŇU si zamilujete: Tu sú jej výhody, ale aj nevýhody

Pečená kačka s jablkami a rumovými hrozienkami
Tipy

Labužnícka KAČKA: Chutná je na exotický spôsob, s pomarančom i s kapustou

Raňajky si načasujte podľa toho,kedy ste naposledy jedli večer
Tipy

O ktorej si máte dať VEČERU? Plánovaním predídete cukrovke, vysokému tlaku i rakovine