1 / 46 -
Oblíž prst.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
2 / 46 -
Slonie slzy.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
3 / 46 -
Laskonky s karamelovým krémom.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
4 / 46 -
Gaštanová torta.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
5 / 46 -
Medové rezy.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
6 / 46 -
Oblíž prst.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
7 / 46 -
Tradičný jablčník
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
8 / 46 -
Francúzsky krémeš.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
9 / 46 -
Opitý Izidor.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
10 / 46 -
Gaštanové jazýčky
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
11 / 46 -
Tvarohovo-ovocné kocky.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
12 / 46 -
Likérové špice.
Foto:
Dobré jedlo
13 / 46 -
Kávové zrná.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
14 / 46 -
Francúzsky krémeš - príprava.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
15 / 46 -
Francúzsky krémeš - príprava.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
16 / 46 -
Karamelové veterníky s polevou.
Foto:
Laura Witteková
17 / 46 -
Veterníky naplňte žĺtkovým a karamelovým krémom.
Foto:
Dobré jedlo
18 / 46 -
Upiecť môžete aj menšie veterníčky.
Foto:
DOBRÉ JEDLO/Natália Jablonková
19 / 46 -
Odpaľované cesto striekajte na plech vyložený papierom na pečenie pomocou cukrárenského vrecka. Medzi veterníkmi nechajte aspoň 5 centimetrové medzery – narastú. Vložte do rúry predhriatej na 200 °C a pečte 20 minút. Rúru neotvárajte! Veterníky nechajte dobre vychladnúť.
Foto:
Laura Witteková
20 / 46 -
Rozkrojené veterníky naplňte najskôr vanilkovým krémom.
Foto:
Laura Witteková
21 / 46 -
Veterníky patria k najobľúbenejším zákuskom.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
22 / 46 -
Veterníky so šľahačkou.
Foto:
Shutterstock
23 / 46 -
Cesto na laskonky môžete natrieť do formičiek.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
24 / 46 -
Kávovým krémom zlepte laskonky k sebe. Nechajte chvíľu stuhnúť a môžete podávať.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
25 / 46 -
Laskonky s karamelovým krémom
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
26 / 46 -
Harlekýn
Foto:
Dobré jedlo
27 / 46 -
Likérové špice
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
28 / 46 -
Obľúbená šľahačková torta Harlekýn.
Foto:
LAURA WITTEKOVA
29 / 46 -
Striekané venčeky ku kávičke.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
30 / 46 -
Venčeky z odpaľovaného cesta.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
31 / 46 -
Vanilkové venčeky vylepšite malinami.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
32 / 46 -
Medové rezy.
Foto:
Laura Witteková
33 / 46 -
Vanilkové venčeky z odpaľovaného cesta.
Foto:
Shutterstock
34 / 46 -
Kávové zrná.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
35 / 46 -
Parížske rožky chutia nie len na Vianoce či na svadbách.
Foto:
Laura Witteková
36 / 46 -
Košútové rožteky.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
37 / 46 -
Žĺtkové rezy
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
38 / 46 -
Orechové laskonky s kávovou plnkou.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
39 / 46 -
Karamelové tyčinky.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
40 / 46 -
Kokosová roláda.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
41 / 46 -
Čokoládové rezy s orechmi.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
42 / 46 -
Oblíž prst.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
43 / 46 -
Žĺtkové rezy.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
44 / 46 -
Gaštanová torta.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
45 / 46 -
Kokosová roláda.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
46 / 46 -
Tradičný jablčník.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková