Späť na článok: 

Najlepšie KOLÁČE Z RODINNÉHO STRIEBRA: Nezabudli ste ich piecť?

1 / 46 - Oblíž prst. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

2 / 46 - Slonie slzy. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

3 / 46 - Laskonky s karamelovým krémom. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

4 / 46 - Gaštanová torta. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

5 / 46 - Medové rezy. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

6 / 46 - Oblíž prst. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

7 / 46 - Tradičný jablčník Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

8 / 46 - Francúzsky krémeš. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

9 / 46 - Opitý Izidor. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

10 / 46 - Gaštanové jazýčky Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

11 / 46 - Tvarohovo-ovocné kocky. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

12 / 46 - Likérové špice. Foto: Dobré jedlo

13 / 46 - Kávové zrná. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

14 / 46 - Francúzsky krémeš - príprava. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

15 / 46 - Francúzsky krémeš - príprava. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

16 / 46 - Karamelové veterníky s polevou. Foto: Laura Witteková

17 / 46 - Veterníky naplňte žĺtkovým a karamelovým krémom. Foto: Dobré jedlo

18 / 46 - Upiecť môžete aj menšie veterníčky. Foto: DOBRÉ JEDLO/Natália Jablonková

19 / 46 - Odpaľované cesto striekajte na plech vyložený papierom na pečenie pomocou cukrárenského vrecka. Medzi veterníkmi nechajte aspoň 5 centimetrové medzery – narastú. Vložte do rúry predhriatej na 200 °C a pečte 20 minút. Rúru neotvárajte! Veterníky nechajte dobre vychladnúť. Foto: Laura Witteková

20 / 46 - Rozkrojené veterníky naplňte najskôr vanilkovým krémom. Foto: Laura Witteková

21 / 46 - Veterníky patria k najobľúbenejším zákuskom. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

22 / 46 - Veterníky so šľahačkou. Foto: Shutterstock

23 / 46 - Cesto na laskonky môžete natrieť do formičiek. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

24 / 46 - Kávovým krémom zlepte laskonky k sebe. Nechajte chvíľu stuhnúť a môžete podávať. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

25 / 46 - Laskonky s karamelovým krémom Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

26 / 46 - Harlekýn Foto: Dobré jedlo

27 / 46 - Likérové špice Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

28 / 46 - Obľúbená šľahačková torta Harlekýn. Foto: LAURA WITTEKOVA

29 / 46 - Striekané venčeky ku kávičke. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

30 / 46 - Venčeky z odpaľovaného cesta. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

31 / 46 - Vanilkové venčeky vylepšite malinami. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

32 / 46 - Medové rezy. Foto: Laura Witteková

33 / 46 - Vanilkové venčeky z odpaľovaného cesta. Foto: Shutterstock

34 / 46 - Kávové zrná. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

35 / 46 - Parížske rožky chutia nie len na Vianoce či na svadbách. Foto: Laura Witteková

36 / 46 - Košútové rožteky. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

37 / 46 - Žĺtkové rezy Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

38 / 46 - Orechové laskonky s kávovou plnkou. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

39 / 46 - Karamelové tyčinky. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

40 / 46 - Kokosová roláda. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

41 / 46 - Čokoládové rezy s orechmi. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

42 / 46 - Oblíž prst. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

43 / 46 - Žĺtkové rezy. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

44 / 46 - Gaštanová torta. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

45 / 46 - Kokosová roláda. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

46 / 46 - Tradičný jablčník. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

Oblíž prst.Oblíž prst.
Slonie slzy.Slonie slzy.
Laskonky s karamelovým krémom.Laskonky s karamelovým krémom.
Gaštanová torta.Gaštanová torta.
Medové rezy.Medové rezy.
Oblíž prst.Oblíž prst.
Tradičný jablčníkTradičný jablčník
Francúzsky krémeš.Francúzsky krémeš.
Opitý Izidor.Opitý Izidor.
Gaštanové jazýčkyGaštanové jazýčky
Tvarohovo-ovocné kocky.Tvarohovo-ovocné kocky.
Likérové špice.Likérové špice.
Kávové zrná.Kávové zrná.
Francúzsky krémeš - príprava.Francúzsky krémeš - príprava.
Francúzsky krémeš - príprava.Francúzsky krémeš - príprava.
Karamelové veterníky s polevou.Karamelové veterníky s polevou.
Veterníky naplňte žĺtkovým a karamelovým krémom.Veterníky naplňte žĺtkovým a karamelovým krémom.
Upiecť môžete aj menšie veterníčky.Upiecť môžete aj menšie veterníčky.
Odpaľované cesto striekajte na plech vyložený papierom na pečenie pomocou cukrárenského vrecka. Medzi veterníkmi nechajte aspoň 5 centimetrové medzery – narastú. Vložte do rúry predhriatej na 200 °C a pečte 20 minút.  Rúru neotvárajte! Veterníky nechajte dobre vychladnúť.Odpaľované cesto striekajte na plech vyložený papierom na pečenie pomocou cukrárenského vrecka. Medzi veterníkmi nechajte aspoň 5 centimetrové medzery – narastú. Vložte do rúry predhriatej na 200 °C a pečte 20 minút.  Rúru neotvárajte! Veterníky nechajte dobre vychladnúť.
Rozkrojené veterníky naplňte najskôr vanilkovým krémom.Rozkrojené veterníky naplňte najskôr vanilkovým krémom.
Veterníky patria k najobľúbenejším zákuskom.Veterníky patria k najobľúbenejším zákuskom.
Veterníky so šľahačkou.Veterníky so šľahačkou.
Cesto na laskonky môžete natrieť do formičiek.Cesto na laskonky môžete natrieť do formičiek.
Kávovým krémom zlepte laskonky k sebe. Nechajte chvíľu stuhnúť a môžete podávať.Kávovým krémom zlepte laskonky k sebe. Nechajte chvíľu stuhnúť a môžete podávať.
Laskonky s karamelovým krémomLaskonky s karamelovým krémom
HarlekýnHarlekýn
Likérové špiceLikérové špice
Obľúbená šľahačková torta Harlekýn.Obľúbená šľahačková torta Harlekýn.
Striekané venčeky ku kávičke.Striekané venčeky ku kávičke.
Venčeky z odpaľovaného cesta.Venčeky z odpaľovaného cesta.
Vanilkové venčeky vylepšite malinami.Vanilkové venčeky vylepšite malinami.
Medové rezy.Medové rezy.
Vanilkové venčeky z odpaľovaného cesta.Vanilkové venčeky z odpaľovaného cesta.
Kávové zrná.Kávové zrná.
Parížske rožky chutia nie len na Vianoce či na svadbách.Parížske rožky chutia nie len na Vianoce či na svadbách.
Košútové rožteky.Košútové rožteky.
Žĺtkové rezyŽĺtkové rezy
Orechové laskonky s kávovou plnkou.Orechové laskonky s kávovou plnkou.
Karamelové tyčinky.Karamelové tyčinky.
Kokosová roláda.Kokosová roláda.
Čokoládové rezy s orechmi.Čokoládové rezy s orechmi.
Oblíž prst.Oblíž prst.
Žĺtkové rezy.Žĺtkové rezy.
Gaštanová torta.Gaštanová torta.
Kokosová roláda.Kokosová roláda.
Tradičný jablčník.Tradičný jablčník.
Hravé jedlo pre deti
Trendy

Nápady na hravé JEDLO PRE DETI: Takto vám zjedia naozaj všetko!

Schwarzwaldská roláda.
Videorecepty

Tento RECEPT na SCHWARZWALDSKÚ ROLÁDU si poriadne odložte! Mňam...

Barbora Balúchová je žena do koča aj do voza.
Trendy

Kollárova mamička Balúchová to vie ROZTOČIŤ: Pozrite na jej pohostenie s OHŇOSTROJOM!

Kondičný tréner Maroš Molnár a jeho manželka Zuzana pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo zopár so svojich obľúbených receptov.
Fotostory

Domáce JEDLO AKO LIEK: Zázračná polievka, kaša aj mlieko proti bolesti (RECEPTY)

Penne à l’arrabiata.
Trendy

Milovníci cestovín, POZOR: Z týchto chutných omáčok na penne padnete na zadok! To je dobrota

Šišky s vanilkovým krémom
Tipy

Fašiangové ŠIŠKY trochu inak: Vyskúšajte ich TAKTO!