1 / 29 -
Baklažán si nachádza stálejšiu pozíciu v našich jedálničkoch.
Foto:
Profimedia
2 / 29 -
Efektný farebný zeleninový tart s cuketou, mrkvou a baklažánom.
Foto:
Dobré jedlo/ Laura Witteková
3 / 29 -
Parmigiana di melanzane od kuchára Ľuboša chutí fantasticky!
Foto:
Laura Witteková/Dobré jedlo
4 / 29 -
Krásne naservírovaný opekaný baklažán s fetou.
Foto:
Shutterstock
5 / 29 -
Stredomorský kurací pekáč s olivami a baklažánom.
Foto:
Dobré jedlo/ Natália Jablonková
6 / 29 -
Zapekané lečo s baklažánom.
Foto:
LAURA WITTEKOVA
7 / 29 -
Baklažánové balíčky z grilu.
Foto:
LAURA WITTEKOVA
8 / 29 -
Vyzerajú i chutia výborne.
Foto:
Dobré jedlo/ Natália Jablonková
9 / 29 -
Pečené baklažány sú skvelou prílohou k mäsu.
Foto:
Dobré jedlo/ Laura Witteková
10 / 29 -
Grilovaná zelenina je ľahkou večerou nielen na leto.
Foto:
ZDRAVIE
11 / 29 -
Plnené baklažány v gréckom štýle.
Foto:
Dobré jedlo/ archív
12 / 29 -
Zapekaný baklažán s parmezánom.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
13 / 29 -
Do talianskej minestrone dajte všetku zeleninu, ktorú máte radi.
Foto:
Dobré jedlo/ Laura Witteková
14 / 29 -
Ratatouille - bez baklažánu to nebude ono.
Foto:
Dobré jedlo/Robo HUBAČ
15 / 29 -
Plnený baklažán s ryžou.
Foto:
ZDRAVIE
16 / 29 -
Jednoducho zelenina! Teraz je jej čas.
Foto:
Dobré jedlo/ Natália Jablonková
17 / 29 -
TAGLIATELLE S RESTOVANOU PAPRIKOU, CUKETOU A MOZZARELLOU.
Foto:
Dobré jedlo/ Natália Jablonková
18 / 29 -
Pečená zelenina, ktorú práve máte doma a tmavý chlieb sa hodia na obed.
Foto:
ZDRAVIE
19 / 29 -
Baklažánové balíčky z grilu.
Foto:
Dobré jedlo/ Laura Witteková
20 / 29 -
Na stole za pár minút. Paradajky plnené kuskusom pečené na baklažáne.
Foto:
Dobré jedlo/archív
21 / 29 -
Práve pozbieraný a upečený baklažán je naj, no nosom nad ním neohŕňajte ani v chladnejších mesiacoch.
Foto:
Dobré jedlo/ Laura Witteková
22 / 29 -
Lososovo-cuketové balíčky.
Foto:
Dobré jedlo/ Laura Witteková
23 / 29 -
Plátky baklažánu zapečené so zeleninou.
Foto:
Dobré jedlo/archív
24 / 29 -
Máte chuť na niečo ľahké? Zapekaná cuketa so zeleninovým ratatouille vám ulahodí.
Foto:
Dobré jedlo/archív
25 / 29 -
Baby baklažán s pestom.
Foto:
Dobré jedlo/archív
26 / 29 -
Plnený baklažán.
Foto:
Shutterstock
27 / 29 -
Baklažán plnený hubami.
Foto:
Shutterstock
28 / 29 -
Vysmážaný baklažán je ideálny pre vegetariánov.
Foto:
Shutterstock
29 / 29 -
Tepelne upravený baklažán je obrovskou pochúťkou.
Foto:
Shutterstock