1 / 22 -
SLOVENSKÉ LEČO
Foto:
Laura Witteková
2 / 22 -
Skvelá paradajková focaccia.
Foto:
Dobré jedlo/Matej Kalina
3 / 22 -
Naša klasika - mäsové guľky s paradajkovou omáčkou.
Foto:
Dobré jedlo/Natália Jablonková
4 / 22 -
Cestoviny so zapečenou fetou a paradajkami sú hitom internetu.
Foto:
Shutterstock
5 / 22 -
Talianska minestrone je plná zeleniny.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
6 / 22 -
Na studené pohostenie môžete urobiť grilované paradajky plnené kozím syrom.
Foto:
Dobré jedlo/Matej Kalina
7 / 22 -
K cestovinám sa hodia rôzne paradajkové omáčky.
Foto:
Dobré jedlo/Matej Kalina
8 / 22 -
Šampiňóny plnené syrom a zeleninou.
Foto:
Dobré jedlo/archív
9 / 22 -
Lečo, v ktorom je ako náhrada údenín fazuľa. Jedlo máte na stole raz-dva.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
10 / 22 -
Omáčka z pečených paradajok sa hodí k mäsu.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
11 / 22 -
Letný koláč - lečový kiš.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
12 / 22 -
Severoafrická šakšuka sa podobá nášmu leču.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
13 / 22 -
Krémový cestovinový šalát s paradajkami a mozzarellou.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
14 / 22 -
Baklažán plnený hubami a paradajkami.
Foto:
Shutterstock
15 / 22 -
V toskánskej polievke nesmú chýbať paradajky.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
16 / 22 -
Paradajková omáčka s grilovaným kurčaťom.
Foto:
Dobré jedlo/Natália Jablonková
17 / 22 -
Grilovaný syr so šunkou a paradajkami.
Foto:
Dobré jedlo/Lýdia Czakó
18 / 22 -
Thajská polievka tom yam, aj jej dodajú chuť paradajky.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
19 / 22 -
Chrumkave paradajkove placky.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
20 / 22 -
Losos pečený v papieri s paradajkovo - bazalkovou krustou
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
21 / 22 -
SLOVENSKÉ LEČO
Foto:
Laura Witteková
22 / 22 -
SEVEROAFRICKÁ
ŠAKŠUKA
Foto:
Laura Witteková