Späť na článok: 

Kapusta je skutočný poklad: Posilní imunitu, odolnosť proti infekciám a...TO nie je všetko!

1 / 29 - Najlepšia je domáca. Foto: SHUTTERSTOCK

2 / 29 - Koložvárska kapusta zachutí celej rodine. Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

3 / 29 - Segedínsky guláš obľúbený v ktoromkoľvek čase. Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

4 / 29 - Pomaly pečené morčacie stehno s kyslou kapustou Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

5 / 29 - Do štedrej kapustnice patria tieto dobroty - dobré bravčové mäsko, domáca kyslá kapusta, klobáska od overeného dodávateľa i vlastnoručne nazbierané hríby. Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

6 / 29 - Nadýchaný posúch s kyslou kapustou a so slaninou. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

7 / 29 - Šúľance s kapustou Foto: Shutterstock‎

8 / 29 - Pôstny závin - z vínového cesta plnený kyslou kapustou Foto: Dobré jedlo/Lýdia Czakó

9 / 29 - Koložvárska kapusta je obľúbené jesenné a zimné jedlo. Foto: Dobré jedlo/archív

10 / 29 - Koložvárska kapusta - pripravte si suroviny. Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

11 / 29 - Koložvárska kapusta - vrstvíte v nej jednotlivé chutné ingrediencie. Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

12 / 29 - Kyslú kapustu zjemníte smotanou. Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

13 / 29 - Pekne naservírovaná koložvárska kapusta. Foto: Dobré jedlo/Natália Jablonková

14 / 29 - Ako prílohu k mäsu si môžete zavariť kyslú kapustu s mrkvou. Foto: Shutterstock

15 / 29 - Koložvárska kapusta - chutné jedlo z jedného pekáča. Foto: Shutterstock

16 / 29 - Kapustové jedlá sú u nás obľúbené - Mäsové špízy s červenou kapustou, môžete ich urobiť aj s bielou. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

17 / 29 - Rôznych jedál s kyslou kapustou máme na Slovensku dosť - toto sú bravčové rolky. Foto: Dobré jedlo/archív.

18 / 29 - Vianočné jedlo - grilovaný pstruh na kyslej kapuste a zemiakové guľky plnené slivkami. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

19 / 29 - Nemusí byť len na sladko, chutná je aj kapustová štrúdľa. Foto: Shutterstock‎

20 / 29 - Slovenská klasika - zemiakové knedle plnené údeným mäsom a kapustou. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

21 / 29 - Malé chuťovky - syrové koláčiky s klobásou a kyslou kapustou. Foto: Dobré jedlo/archív

22 / 29 - Bohatá prekladaná sedliacka misa so zemiakmi, bravčovým karé, cibuľou, kyslou kapustou a slaninou. Foto: Dobré jedlo/archív

23 / 29 - Tradičné pirohy s kapustou. Foto: Dobré jedlo/archív

24 / 29 - Voňavé bravčové rebierka v bylinkovej omáčke s kyslou kapustou. Foto: Dobré jedlo/archív

25 / 29 - Sýta kapustová polievka s mletým mäsom. Foto: Dobré jedlo/archív

26 / 29 - Zemiakové strapačky s kyslou kapustou. Foto: Dobré jedlo/archív

27 / 29 - 200 g kvasenej kapusty pokryje dennú potrebu vitamínu C Foto: Shutterstock

28 / 29 - 200 g kvasenej kapusty pokryje dennú potrebu vitamínu C. Foto: Shutterstock

29 / 29 - Fermentované potraviny sú výbornou voľbou. Foto: Shutterstock

Najlepšia je domáca.Najlepšia je domáca.
Koložvárska kapusta zachutí celej rodine.Koložvárska kapusta zachutí celej rodine.
Segedínsky guláš obľúbený v ktoromkoľvek čase.Segedínsky guláš obľúbený v ktoromkoľvek čase.
Pomaly pečené morčacie stehno s kyslou kapustouPomaly pečené morčacie stehno s kyslou kapustou
Do štedrej kapustnice patria tieto dobroty - dobré bravčové mäsko, domáca kyslá kapusta, klobáska od overeného dodávateľa i vlastnoručne nazbierané hríby.Do štedrej kapustnice patria tieto dobroty - dobré bravčové mäsko, domáca kyslá kapusta, klobáska od overeného dodávateľa i vlastnoručne nazbierané hríby.
Nadýchaný posúch s kyslou kapustou a so slaninou.Nadýchaný posúch s kyslou kapustou a so slaninou.
Šúľance s kapustouŠúľance s kapustou
Pôstny závin - z vínového cesta plnený kyslou kapustouPôstny závin - z vínového cesta plnený kyslou kapustou
Koložvárska kapusta je obľúbené jesenné a zimné jedlo.Koložvárska kapusta je obľúbené jesenné a zimné jedlo.
Koložvárska kapusta - pripravte si suroviny.Koložvárska kapusta - pripravte si suroviny.
Koložvárska kapusta - vrstvíte v nej jednotlivé chutné ingrediencie.Koložvárska kapusta - vrstvíte v nej jednotlivé chutné ingrediencie.
Kyslú kapustu zjemníte smotanou.Kyslú kapustu zjemníte smotanou.
Pekne naservírovaná koložvárska kapusta.Pekne naservírovaná koložvárska kapusta.
Ako prílohu k mäsu si môžete zavariť kyslú kapustu s mrkvou.Ako prílohu k mäsu si môžete zavariť kyslú kapustu s mrkvou.
Koložvárska kapusta - chutné jedlo z jedného pekáča.Koložvárska kapusta - chutné jedlo z jedného pekáča.
Kapustové jedlá sú u nás obľúbené - Mäsové špízy s červenou kapustou, môžete ich urobiť aj s bielou.Kapustové jedlá sú u nás obľúbené - Mäsové špízy s červenou kapustou, môžete ich urobiť aj s bielou.
Rôznych jedál s kyslou kapustou máme na Slovensku dosť - toto sú bravčové rolky.Rôznych jedál s kyslou kapustou máme na Slovensku dosť - toto sú bravčové rolky.
Vianočné jedlo - grilovaný pstruh na kyslej kapuste a zemiakové guľky plnené slivkami.Vianočné jedlo - grilovaný pstruh na kyslej kapuste a zemiakové guľky plnené slivkami.
Nemusí byť len na sladko, chutná je aj kapustová štrúdľa.Nemusí byť len na sladko, chutná je aj kapustová štrúdľa.
Slovenská klasika - zemiakové knedle plnené údeným mäsom a kapustou.Slovenská klasika - zemiakové knedle plnené údeným mäsom a kapustou.
Malé chuťovky - syrové koláčiky s klobásou a kyslou kapustou.Malé chuťovky - syrové koláčiky s klobásou a kyslou kapustou.
Bohatá prekladaná sedliacka misa so zemiakmi, bravčovým karé, cibuľou, kyslou kapustou a slaninou.Bohatá prekladaná sedliacka misa so zemiakmi, bravčovým karé, cibuľou, kyslou kapustou a slaninou.
Tradičné pirohy s kapustou.Tradičné pirohy s kapustou.
Voňavé bravčové rebierka v bylinkovej omáčke s kyslou kapustou.Voňavé bravčové rebierka v bylinkovej omáčke s kyslou kapustou.
Sýta kapustová polievka s mletým mäsom.Sýta kapustová polievka s mletým mäsom.
Zemiakové strapačky s kyslou kapustou.Zemiakové strapačky s kyslou kapustou.
200 g kvasenej
kapusty pokryje
dennú potrebu
vitamínu C200 g kvasenej
kapusty pokryje
dennú potrebu
vitamínu C
200 g kvasenej
kapusty pokryje
dennú potrebu
vitamínu C.200 g kvasenej
kapusty pokryje
dennú potrebu
vitamínu C.
Fermentované potraviny sú výbornou voľbou.Fermentované potraviny sú výbornou voľbou.
Mrkvovo-hrozienkové sušienky
Tipy

Rýchly DEZERT na sobotu? Mrkvovo-hrozienkové SUŠIENKY s lahodným krémom sú to pravé!

Pečená kačka s jablkami a rumovými hrozienkami
Tipy

Labužnícka KAČKA: Chutná je na exotický spôsob, s pomarančom i s kapustou

DIÓS TORTA
Tipy

Čokoholici, zbystrite pozornosť: Diós TORTA vám učaruje, tu máte RECEPT

PISTÁCIOVÉ BONBÓNIKY
Tipy

Recepty na očarujúce DOMÁCE BONBÓNY: V ústach sa krásne rozplynú

Čokoládový koláč s lesným ovocím.
Trendy

Z JEDLA robí UMENIE: Tvorba tejto kreatívnej food fotografky vás očarí!

Pečie celé Slovensko
Tipy

Upečte DEZERT NA NEDEĽU podľa finalistov Pečie celé Slovensko