1 / 29 -
Najlepšia je domáca.
Foto:
SHUTTERSTOCK
2 / 29 -
Koložvárska kapusta zachutí celej rodine.
Foto:
Dobré jedlo/Valentína Nídelová
3 / 29 -
Segedínsky guláš obľúbený v ktoromkoľvek čase.
Foto:
Dobré jedlo/Valentína Nídelová
4 / 29 -
Pomaly pečené morčacie stehno s kyslou kapustou
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
5 / 29 -
Do štedrej kapustnice patria tieto dobroty - dobré bravčové mäsko, domáca kyslá kapusta, klobáska od overeného dodávateľa i vlastnoručne nazbierané hríby.
Foto:
Dobré jedlo/Valentína Nídelová
6 / 29 -
Nadýchaný posúch s kyslou kapustou a so slaninou.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
7 / 29 -
Šúľance s kapustou
Foto:
Shutterstock
8 / 29 -
Pôstny závin - z vínového cesta plnený kyslou kapustou
Foto:
Dobré jedlo/Lýdia Czakó
9 / 29 -
Koložvárska kapusta je obľúbené jesenné a zimné jedlo.
Foto:
Dobré jedlo/archív
10 / 29 -
Koložvárska kapusta - pripravte si suroviny.
Foto:
Dobré jedlo/ Laura Witteková
11 / 29 -
Koložvárska kapusta - vrstvíte v nej jednotlivé chutné ingrediencie.
Foto:
Dobré jedlo/ Laura Witteková
12 / 29 -
Kyslú kapustu zjemníte smotanou.
Foto:
Dobré jedlo/ Laura Witteková
13 / 29 -
Pekne naservírovaná koložvárska kapusta.
Foto:
Dobré jedlo/Natália Jablonková
14 / 29 -
Ako prílohu k mäsu si môžete zavariť kyslú kapustu s mrkvou.
Foto:
Shutterstock
15 / 29 -
Koložvárska kapusta - chutné jedlo z jedného pekáča.
Foto:
Shutterstock
16 / 29 -
Kapustové jedlá sú u nás obľúbené - Mäsové špízy s červenou kapustou, môžete ich urobiť aj s bielou.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
17 / 29 -
Rôznych jedál s kyslou kapustou máme na Slovensku dosť - toto sú bravčové rolky.
Foto:
Dobré jedlo/archív.
18 / 29 -
Vianočné jedlo - grilovaný pstruh na kyslej kapuste a zemiakové guľky plnené slivkami.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
19 / 29 -
Nemusí byť len na sladko, chutná je aj kapustová štrúdľa.
Foto:
Shutterstock
20 / 29 -
Slovenská klasika - zemiakové knedle plnené údeným mäsom a kapustou.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
21 / 29 -
Malé chuťovky - syrové koláčiky s klobásou a kyslou kapustou.
Foto:
Dobré jedlo/archív
22 / 29 -
Bohatá prekladaná sedliacka misa so zemiakmi, bravčovým karé, cibuľou, kyslou kapustou a slaninou.
Foto:
Dobré jedlo/archív
23 / 29 -
Tradičné pirohy s kapustou.
Foto:
Dobré jedlo/archív
24 / 29 -
Voňavé bravčové rebierka v bylinkovej omáčke s kyslou kapustou.
Foto:
Dobré jedlo/archív
25 / 29 -
Sýta kapustová polievka s mletým mäsom.
Foto:
Dobré jedlo/archív
26 / 29 -
Zemiakové strapačky s kyslou kapustou.
Foto:
Dobré jedlo/archív
27 / 29 -
200 g kvasenej
kapusty pokryje
dennú potrebu
vitamínu C
Foto:
Shutterstock
28 / 29 -
200 g kvasenej
kapusty pokryje
dennú potrebu
vitamínu C.
Foto:
Shutterstock
29 / 29 -
Fermentované potraviny sú výbornou voľbou.
Foto:
Shutterstock