1 / 35 -
Žemľová knedľa
Foto:
Shutterstock
2 / 35 -
Parená karlovarská knedľa s bylinkami
Foto:
Laura Witteková
3 / 35 -
Príprava knedle.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
4 / 35 -
Príprava karlovarskej knedle zo žemlí je veľmi jednoduchá.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
5 / 35 -
Príprava karlovarskej žemle. Do hmoty zľahka primiešajte tuhý sneh.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
6 / 35 -
Príprava knedle.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
7 / 35 -
Domáca parená knedľa
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
8 / 35 -
Domáca parená knedľa - príprava
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
9 / 35 -
Domáca parená knedľa - príprava
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
10 / 35 -
Domáca parená knedľa - príprava
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
11 / 35 -
Domáca parená knedľa - príprava
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
12 / 35 -
Domáca parená knedľa - príprava
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
13 / 35 -
Domáca parená knedľa - príprava
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
14 / 35 -
Zemiaková knedľa.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
15 / 35 -
Príprava zemiakovej knedle. Múčne zemiaky uvarte a nechajte cez noc vychladnúť.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
16 / 35 -
Príprava zemiakovej knedle.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
17 / 35 -
Príprava zemiakovej knedle.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
18 / 35 -
Príprava varenej zemiakovej knedle.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
19 / 35 -
Kôprová omáčka s vajíčkom. Hodí sa k nej zemiaková knedľa.
Foto:
Dobré jedlo/Natália Jablonková
20 / 35 -
Žemľová knedľa
Foto:
Shutterstock
21 / 35 -
Zemiakové knedle v tvare gule.
Foto:
Shutterstock
22 / 35 -
Zemiakové cesto by sa nemalo veľmi lepiť.
Foto:
Shutterstock
23 / 35 -
Hráškové knedle z formy na mafiny.
Foto:
Dušan Křístek
24 / 35 -
Špaldová knedľa.
Foto:
Dušan Křístek
25 / 35 -
Špenátové knedle s ricottou.
Foto:
Dobré jedlo
26 / 35 -
Žemľové knedle s párkami v tvare gule.
Foto:
Shutterstock
27 / 35 -
Knedle so šampiňónovou omáčkou.
Foto:
Shutterstock
28 / 35 -
Pečené kačacie stehná s kysnutou žemľou.
Foto:
Dušan Křístek
29 / 35 -
Segedínsky guláš s kysnutou knedľou.
Foto:
Dobré jedlo
30 / 35 -
Karlovarskú knedľu môžete uvariť zabalenú vo vrecku, alebo napariť.
Foto:
Shutterstock
31 / 35 -
Karlovarská knedľa.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
32 / 35 -
Žemľové knedle s gulášom.
Foto:
Shutterstock
33 / 35 -
Domáca parená knedľa
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
34 / 35 -
Parená karlovarská knedľa s bylinkami.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
35 / 35 -
Varená zemiaková knedľa.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková