1 / 31 -
Mrkvovo-šošovicový dip so zeleninovými paličkami.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
2 / 31 -
Skvelá ako príloha i samostatne je pečená zelenina s rozmarínom.
Foto:
Dobré jedlo/Lýdia Czakó
3 / 31 -
Chutné šampiňóny plnené syrom a zeleninou.
Foto:
Dobré Jedlo/Laura Witteková
4 / 31 -
Čatní urobíte aj zo sladkej mrkvy.
Foto:
Dobré Jedlo/Laura Witteková
5 / 31 -
Čatní z pečených paradajok.
Foto:
Dobré Jedlo/Laura Witteková
6 / 31 -
Niečo netradičné - určite to je hrášková nátierka.
Foto:
Dobré Jedlo/Laura Witteková
7 / 31 -
K cestovinám sa hodí lahodná cuketa a bylinky.
Foto:
Dobré Jedlo/Laura Witteková
8 / 31 -
Pochutnáte si aj na nátierke z fazule adzuki.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
9 / 31 -
Cuketový šalát si budete pochvaľovať.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
10 / 31 -
Prekvapí vás chuťou - nátierka z koreňovej zeleniny.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
11 / 31 -
Veľa zeleniny je v zeleninovom bulgure.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
12 / 31 -
Ragú zo zeleniny a z červenej šošovice.
Foto:
Dobré Jedlo/Laura Witteková
13 / 31 -
Pečená zelenina s medom a jogurtom.
Foto:
Dobré Jedlo/Laura Witteková
14 / 31 -
Bageta so syrom halloumi a zeleninou.
Foto:
Dobré jedlo/Robo Hubač
15 / 31 -
Vyskúšajte nátierku z bielej fazule.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
16 / 31 -
Pečené kura so zeleninou neodmietne nikto.
Foto:
Dobré Jedlo/Laura Witteková
17 / 31 -
Dali by ste si fašírkovú roládu?
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
18 / 31 -
Skvelá príloha k citrónovému lososovi sú zelené fazuľky.
Foto:
Dobré jedlo/archív
19 / 31 -
Roláda z krkovičky a zo šunky v žemli so zeleninou.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
20 / 31 -
Sýty chlebový šalát s olivami.
Foto:
Dobré jedlo/Natália Jablonková
21 / 31 -
Plnená cuketa s nadýchaným syrom.
Foto:
Dobré jedlo/Valentína Nídelová
22 / 31 -
Koláčiky s cviklou a gorgonzolou.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
23 / 31 -
Bez zeleniny by nebola chutná ani jarná kuracia polievka.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
24 / 31 -
Naložte si zeleninu, bude sa hodiť k chlebíku vo vajci.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
25 / 31 -
Mrkvovo-šošovicový dip so zeleninovými paličkami.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
26 / 31 -
Krémová cuketová polievka so syrom.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
27 / 31 -
Cvikla, hruška, gorgonzola spolu skvele ladia.
Foto:
Dobré jedlo/Robo HUBAČ
28 / 31 -
Urobte ich inak - do fašírok pridajte fetu a špenát.
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
29 / 31 -
Banány s medom
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
30 / 31 -
Zemiaky
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
31 / 31 -
Losos
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková