Späť na článok: 

Cez víkend NAVARTE VONKU: Lacné LEČO, parádne ŠPEKÁČIKY a voňavé TRDELNÍKY budete milovať!

1 / 35 - Opekačka v prírode Foto: Gurmet

2 / 35 - Do gulášu použite hovädzí krk, ktorý netreba dlho čistiť a je ako stvorený na pomalé varenie. Foto: Gurmet

3 / 35 - Malí veľkí hladoši si tento víkend opäť užijú. Foto: Miro Miklas, Život

4 / 35 - Dajte variť a behajte v prírode, koľko sa vám žiada, Foto: Gurmet

5 / 35 - Už viete, koho pozvete? Foto: Shutterstock

6 / 35 - Pri putovaní prírodou vždy riadne vyhladneme, preto by pri ohni nemalo chýbať aspoň jedno sýte jedlo. Vegetariánske čili vás vďaka strukovinám určite zasýti. Recept je tu na našom webe. Foto: Gurmet

7 / 35 - Na ľadový čaj nemusíte mať špeciálne drahé zmesi, jeho tajomstvo je v bleskovom schladení. Len tak si nápoj zachová čerstvú chuť. K ohňu sme urobili čierny čaj, rovnako si však môžete pripraviť zelený aj biely variant alebo obľúbený rooibos. Foto: Gurmet

8 / 35 - Posedenie pri ohni a opekanie špekáčikov sú letné nevyhnutnosti. Pozvite priateľov a užite si perfektný večer. Foto: Gurmet

9 / 35 - So studenými dipmi sa pri opekačke veľmi neexperimentuje. Ak túžite po trochu iných chutiach, nemusíte vymýšľať nič zložité, stačí len trochu vylepšiť obľúbené dochucovadlá. Nemáte poruke čerstvé bylinky? Použite sušené. Foto: Gurmet

10 / 35 - Pri opekačke je najdôležitejšie dobre sa zbaliť. Nezabudnite na zápalky... a kotlík! Foto: Gurmet

11 / 35 - Vonku pri ohni - všetci spolu. Foto: Gurmet

12 / 35 - Grilované škoricové rolky s citrónovou polevou upečiete priamo nad ohníkom, Recept je tu na našom webe. Foto: Laura Witteková

13 / 35 - Bez táborového ohňa a spoločného opekania sa slnečný víkend nezaobíde. Foto: MIROSLAV VACULA

14 / 35 - Milujeme jesť vonku! Foto: Gurmet

15 / 35 - Nátierka z údenej ryby je ako stvorená k chlebu opečenému na ohni. Urobte ju pre tých, ktorí si nepotrpia na špekáčiky, alebo ak si chcete pri ohni posedieť dlhšie – neskoro večer príde vhod. Foto: Gurmet

16 / 35 - Kotlíkové lečo je parádna vychytávka! Foto: Gurmet

17 / 35 - Perfektné raňajky z jednej panvice! Vajíčka v tortillách nevychladnú a nezašpiníte žiadny ešus navyše. To sa pri ohni ráta! Recept je tu na našom webe. Foto: Gurmet

18 / 35 - Hady na palici - stačí na ne dobré pizzové cesto, ktoré si môžete pripraviť doma, alebo jednoducho kúpite hotové. Foto: Dobré jedlo/MICHAL SMRČOK

19 / 35 - Aj v poľných podmienkach máme chuť na dobrý dezert. Tieto jednoduché jabĺčka máte raz-dva. Recept je tu na našom webe. Foto: Gurmet

20 / 35 - Grilované broskyne s oštiepkom, tymianom a prosciuttom padnú dobre ako dezert. Foto: Laura Witteková

21 / 35 - Ak máte so sebou gril, pripravte KORENENÝ STEAK S PIVOM. Recept je tu na našom webe. Foto: Archív Dobrého jedla

22 / 35 - Skaramelizované banány s rumom. Recept je tu na našom webe. Foto: archív Dobré jedlo

23 / 35 - Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe, Foto: Shutterstock

24 / 35 - Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe, Foto: SHUTTERSTOCK

25 / 35 - Rib eye steak s grilovanou zeleninou. Recept je tu na našom webe. Foto: Matej Kalina/Dobré jedlo

26 / 35 - Dnes bude parádny obed! Foto: SHUTTERSTOCK

27 / 35 - Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe, Foto: SHUTTERSTOCK

28 / 35 - Ak máte so sebou gril, pripravte RÝCHLY BURGER. Recept je tu na našom webe. Foto: Archív Dobrého jedla

29 / 35 - Plnená chlebová placka s bravčovou krkovičkou. Recept je tu na našom webe. Foto: archív Dobré jedlo

30 / 35 - STEAKOVÁ PANVICA S KUKURICOU vás očarí. Recept je tu na našom webe. Foto: Archív Dobrého jedla

31 / 35 - Hotdogy so šalátom coleslaw. Recept je tu na našom webe. Foto: archív Dobré jedlo

32 / 35 - Kotlíkové lečo sa uvarí samo. A potom začne veľká hostina! Foto: Gurmet

33 / 35 - So studenými dipmi sa pri opekačke veľmi neexperimentuje. Ak túžite po trochu iných chutiach, nemusíte vymýšľať nič zložité, stačí len trochu vylepšiť obľúbené dochucovadlá. Nemáte poruke čerstvé bylinky? Použite sušené. Foto: Gurmet

34 / 35 - Hady na palici budete piecť dokola. Sú fantastické! Foto: Dobré jedlo/MICHAL SMRČOK

35 / 35 - Na ľadový čaj nemusíte mať špeciálne drahé zmesi, jeho tajomstvo je v bleskovom schladení. Foto: Gurmet

Opekačka v prírodeOpekačka v prírode
Do gulášu použite hovädzí krk, ktorý netreba dlho čistiť a je ako stvorený na pomalé varenie.Do gulášu použite hovädzí krk, ktorý netreba dlho čistiť a je ako stvorený na pomalé varenie.
Malí veľkí hladoši si tento víkend opäť užijú.Malí veľkí hladoši si tento víkend opäť užijú.
Dajte variť a behajte v prírode, koľko sa vám žiada,Dajte variť a behajte v prírode, koľko sa vám žiada,
Už viete, koho pozvete?Už viete, koho pozvete?
Pri putovaní prírodou vždy riadne vyhladneme, preto by pri ohni nemalo chýbať aspoň jedno sýte jedlo. Vegetariánske čili vás vďaka strukovinám určite zasýti. Recept je tu na našom webe.Pri putovaní prírodou vždy riadne vyhladneme, preto by pri ohni nemalo chýbať aspoň jedno sýte jedlo. Vegetariánske čili vás vďaka strukovinám určite zasýti. Recept je tu na našom webe.
Na ľadový čaj nemusíte mať špeciálne drahé zmesi, jeho tajomstvo je v bleskovom schladení. Len tak si nápoj zachová čerstvú chuť. K ohňu sme urobili čierny čaj, rovnako si však môžete pripraviť zelený aj biely variant alebo obľúbený rooibos.Na ľadový čaj nemusíte mať špeciálne drahé zmesi, jeho tajomstvo je v bleskovom schladení. Len tak si nápoj zachová čerstvú chuť. K ohňu sme urobili čierny čaj, rovnako si však môžete pripraviť zelený aj biely variant alebo obľúbený rooibos.
Posedenie pri ohni a opekanie špekáčikov sú letné nevyhnutnosti. Pozvite priateľov a užite si perfektný večer.Posedenie pri ohni a opekanie špekáčikov sú letné nevyhnutnosti. Pozvite priateľov a užite si perfektný večer.
So studenými dipmi sa pri opekačke veľmi neexperimentuje. Ak túžite po trochu iných chutiach, nemusíte vymýšľať nič zložité, stačí len trochu vylepšiť obľúbené dochucovadlá. Nemáte poruke čerstvé bylinky? Použite sušené.So studenými dipmi sa pri opekačke veľmi neexperimentuje. Ak túžite po trochu iných chutiach, nemusíte vymýšľať nič zložité, stačí len trochu vylepšiť obľúbené dochucovadlá. Nemáte poruke čerstvé bylinky? Použite sušené.
Pri opekačke je najdôležitejšie dobre sa zbaliť. Nezabudnite na zápalky... a kotlík!Pri opekačke je najdôležitejšie dobre sa zbaliť. Nezabudnite na zápalky... a kotlík!
Vonku pri ohni - všetci spolu.Vonku pri ohni - všetci spolu.
Grilované škoricové rolky s citrónovou polevou upečiete priamo nad ohníkom, Recept je tu na našom webe.Grilované škoricové rolky s citrónovou polevou upečiete priamo nad ohníkom, Recept je tu na našom webe.
Bez táborového ohňa a spoločného opekania sa slnečný víkend nezaobíde.Bez táborového ohňa a spoločného opekania sa slnečný víkend nezaobíde.
Milujeme jesť vonku!Milujeme jesť vonku!
Nátierka z údenej ryby je ako stvorená k chlebu opečenému na ohni. Urobte ju pre tých, ktorí si nepotrpia na špekáčiky, alebo ak si chcete pri ohni posedieť dlhšie – neskoro večer príde vhod.Nátierka z údenej ryby je ako stvorená k chlebu opečenému na ohni. Urobte ju pre tých, ktorí si nepotrpia na špekáčiky, alebo ak si chcete pri ohni posedieť dlhšie – neskoro večer príde vhod.
Kotlíkové lečo je parádna vychytávka!Kotlíkové lečo je parádna vychytávka!
Perfektné raňajky z jednej panvice! Vajíčka v tortillách nevychladnú a nezašpiníte žiadny ešus navyše. To sa pri ohni ráta! Recept je tu na našom webe.Perfektné raňajky z jednej panvice! Vajíčka v tortillách nevychladnú a nezašpiníte žiadny ešus navyše. To sa pri ohni ráta! Recept je tu na našom webe.
Hady na palici - stačí na ne dobré pizzové cesto, ktoré si môžete pripraviť doma, alebo jednoducho kúpite hotové.Hady na palici - stačí na ne dobré pizzové cesto, ktoré si môžete pripraviť doma, alebo jednoducho kúpite hotové.
Aj v poľných podmienkach máme chuť na dobrý dezert. Tieto jednoduché jabĺčka máte raz-dva. Recept je tu na našom webe.Aj v poľných podmienkach máme chuť na dobrý dezert. Tieto jednoduché jabĺčka máte raz-dva. Recept je tu na našom webe.
Grilované broskyne s oštiepkom, tymianom a prosciuttom padnú dobre ako dezert.Grilované broskyne s oštiepkom, tymianom a prosciuttom padnú dobre ako dezert.
Ak máte so sebou gril, pripravte KORENENÝ STEAK S PIVOM. Recept je tu na našom webe.Ak máte so sebou gril, pripravte KORENENÝ STEAK S PIVOM. Recept je tu na našom webe.
Skaramelizované banány s rumom. Recept je tu na našom webe.Skaramelizované banány s rumom. Recept je tu na našom webe.
Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe,Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe,
Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe,Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe,
Rib eye steak s grilovanou zeleninou. Recept je tu na našom webe.Rib eye steak s grilovanou zeleninou. Recept je tu na našom webe.
Dnes bude parádny obed!Dnes bude parádny obed!
Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe,Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe,
Ak máte so sebou gril, pripravte RÝCHLY BURGER. Recept je tu na našom webe.Ak máte so sebou gril, pripravte RÝCHLY BURGER. Recept je tu na našom webe.
Plnená chlebová placka s bravčovou krkovičkou. Recept je tu na našom webe.Plnená chlebová placka s bravčovou krkovičkou. Recept je tu na našom webe.
STEAKOVÁ PANVICA S KUKURICOU vás očarí. Recept je tu na našom webe.STEAKOVÁ PANVICA S KUKURICOU vás očarí. Recept je tu na našom webe.
Hotdogy so šalátom coleslaw. Recept je tu na našom webe.Hotdogy so šalátom coleslaw. Recept je tu na našom webe.
Kotlíkové lečo sa uvarí samo. A potom začne veľká hostina!Kotlíkové lečo sa uvarí samo. A potom začne veľká hostina!
So studenými dipmi sa pri opekačke veľmi neexperimentuje. Ak túžite po trochu iných chutiach, nemusíte vymýšľať nič zložité, stačí len trochu vylepšiť obľúbené dochucovadlá. Nemáte poruke čerstvé bylinky? Použite sušené.So studenými dipmi sa pri opekačke veľmi neexperimentuje. Ak túžite po trochu iných chutiach, nemusíte vymýšľať nič zložité, stačí len trochu vylepšiť obľúbené dochucovadlá. Nemáte poruke čerstvé bylinky? Použite sušené.
Hady na palici budete piecť dokola. Sú fantastické!Hady na palici budete piecť dokola. Sú fantastické!
Na ľadový čaj nemusíte mať špeciálne drahé zmesi, jeho tajomstvo je v bleskovom schladení.Na ľadový čaj nemusíte mať špeciálne drahé zmesi, jeho tajomstvo je v bleskovom schladení.
Grilovačka Dobrého jedla s Garden Gourmet
Videorecepty

Vyskúšali sme grilovačku bez mäsa: Tieto VEGGIE ŠPECIALITY musíte ochutnať aj vy!

KORENENÝ STEAK S PIVOM
Tipy

Víkendová GRILOVAČKA: Takto sa vám podarí ozaj ŠŤAVNATÉ MÄSKO

O Jurajovej manželke Adriane kolujú chýry, že je skvelá hostiteľka a že búra predsudky. Varí, pečie bez lepku, laktózy a štipky bieleho cukru tak dobre, že si všetci pýtajú dupľu aj recepty.
Tipy

Varili sme v krásnej záhrade JURAJA KEMKU: Jeho Adriana je TOP KUCHÁRKA!

Vajíčka a klobáska - kombinácia, ktorej sa nedá odolať!
Tipy

ČO DNES NA RAŇAJKY? 6x VAJÍČKOVÉ DOBROTY a rada ako správne uvariť VAJCE NA TVRDO

LEČO S JELEŇOU KLOBÁSOU A S POŠÍROVANÝMI VAJCAMI
Recepty

Čo dnes uvariť? No predsa večeru od Dóry!

Vonku pri ohni
Recepty

Vonku PRI OHNI: Oprášte teda svoj gril alebo starý kotlík