1 / 35 -
Opekačka v prírode
Foto: Gurmet
2 / 35 -
Do gulášu použite hovädzí krk, ktorý netreba dlho čistiť a je ako stvorený na pomalé varenie.
Foto: Gurmet
3 / 35 -
Malí veľkí hladoši si tento víkend opäť užijú.
Foto: Miro Miklas, Život
4 / 35 -
Dajte variť a behajte v prírode, koľko sa vám žiada,
Foto: Gurmet
5 / 35 -
Už viete, koho pozvete?
Foto: Shutterstock
6 / 35 -
Pri putovaní prírodou vždy riadne vyhladneme, preto by pri ohni nemalo chýbať aspoň jedno sýte jedlo. Vegetariánske čili vás vďaka strukovinám určite zasýti. Recept je tu na našom webe.
Foto: Gurmet
7 / 35 -
Na ľadový čaj nemusíte mať špeciálne drahé zmesi, jeho tajomstvo je v bleskovom schladení. Len tak si nápoj zachová čerstvú chuť. K ohňu sme urobili čierny čaj, rovnako si však môžete pripraviť zelený aj biely variant alebo obľúbený rooibos.
Foto: Gurmet
8 / 35 -
Posedenie pri ohni a opekanie špekáčikov sú letné nevyhnutnosti. Pozvite priateľov a užite si perfektný večer.
Foto: Gurmet
9 / 35 -
So studenými dipmi sa pri opekačke veľmi neexperimentuje. Ak túžite po trochu iných chutiach, nemusíte vymýšľať nič zložité, stačí len trochu vylepšiť obľúbené dochucovadlá. Nemáte poruke čerstvé bylinky? Použite sušené.
Foto: Gurmet
10 / 35 -
Pri opekačke je najdôležitejšie dobre sa zbaliť. Nezabudnite na zápalky... a kotlík!
Foto: Gurmet
11 / 35 -
Vonku pri ohni - všetci spolu.
Foto: Gurmet
12 / 35 -
Grilované škoricové rolky s citrónovou polevou upečiete priamo nad ohníkom, Recept je tu na našom webe.
Foto: Laura Witteková
13 / 35 -
Bez táborového ohňa a spoločného opekania sa slnečný víkend nezaobíde.
Foto: MIROSLAV VACULA
14 / 35 -
Milujeme jesť vonku!
Foto: Gurmet
15 / 35 -
Nátierka z údenej ryby je ako stvorená k chlebu opečenému na ohni. Urobte ju pre tých, ktorí si nepotrpia na špekáčiky, alebo ak si chcete pri ohni posedieť dlhšie – neskoro večer príde vhod.
Foto: Gurmet
16 / 35 -
Kotlíkové lečo je parádna vychytávka!
Foto: Gurmet
17 / 35 -
Perfektné raňajky z jednej panvice! Vajíčka v tortillách nevychladnú a nezašpiníte žiadny ešus navyše. To sa pri ohni ráta! Recept je tu na našom webe.
Foto: Gurmet
18 / 35 -
Hady na palici - stačí na ne dobré pizzové cesto, ktoré si môžete pripraviť doma, alebo jednoducho kúpite hotové.
Foto: Dobré jedlo/MICHAL SMRČOK
19 / 35 -
Aj v poľných podmienkach máme chuť na dobrý dezert. Tieto jednoduché jabĺčka máte raz-dva. Recept je tu na našom webe.
Foto: Gurmet
20 / 35 -
Grilované broskyne s oštiepkom, tymianom a prosciuttom padnú dobre ako dezert.
Foto: Laura Witteková
21 / 35 -
Ak máte so sebou gril, pripravte KORENENÝ STEAK S PIVOM. Recept je tu na našom webe.
Foto: Archív Dobrého jedla
22 / 35 -
Skaramelizované banány s rumom. Recept je tu na našom webe.
Foto: archív Dobré jedlo
23 / 35 -
Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe,
Foto: Shutterstock
24 / 35 -
Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe,
Foto: SHUTTERSTOCK
25 / 35 -
Rib eye steak s grilovanou zeleninou. Recept je tu na našom webe.
Foto: Matej Kalina/Dobré jedlo
26 / 35 -
Dnes bude parádny obed!
Foto: SHUTTERSTOCK
27 / 35 -
Na opekačku môžete zobrať aj malý gril. Recepty na grilované dobroty nájdete priamo tu na našom webe,
Foto: SHUTTERSTOCK
28 / 35 -
Ak máte so sebou gril, pripravte RÝCHLY BURGER. Recept je tu na našom webe.
Foto: Archív Dobrého jedla
29 / 35 -
Plnená chlebová placka s bravčovou krkovičkou. Recept je tu na našom webe.
Foto: archív Dobré jedlo
30 / 35 -
STEAKOVÁ PANVICA S KUKURICOU vás očarí. Recept je tu na našom webe.
Foto: Archív Dobrého jedla
31 / 35 -
Hotdogy so šalátom coleslaw. Recept je tu na našom webe.
Foto: archív Dobré jedlo
32 / 35 -
Kotlíkové lečo sa uvarí samo. A potom začne veľká hostina!
Foto: Gurmet
33 / 35 -
So studenými dipmi sa pri opekačke veľmi neexperimentuje. Ak túžite po trochu iných chutiach, nemusíte vymýšľať nič zložité, stačí len trochu vylepšiť obľúbené dochucovadlá. Nemáte poruke čerstvé bylinky? Použite sušené.
Foto: Gurmet
34 / 35 -
Hady na palici budete piecť dokola. Sú fantastické!
Foto: Dobré jedlo/MICHAL SMRČOK
35 / 35 -
Na ľadový čaj nemusíte mať špeciálne drahé zmesi, jeho tajomstvo je v bleskovom schladení.
Foto: Gurmet