Späť na článok: 

BLESKOVKY NA OBED či VEČERU: Tieto zvládne pripraviť aj hladný študent!

1 / 40 - Bryndzové krúpy. Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

2 / 40 - Polievka z tekvice, zázvoru a mrkvy. Trocha tekvicovej dužiny nakrájajte na plátky a opečte na oleji. Čipsy podávajte k polievke. Foto: DOBRÉ JEDLO/Laura Witteková

3 / 40 - Špenátový prívarok. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

4 / 40 - Zeleninová polievky s fazuľou (z konzervy) a klobásou. Foto: DOBRÉ JEDLO/Laura Witteková

5 / 40 - Slané palacinky: Galetka so špenátom a vajíčkom. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

6 / 40 - Feniklová polievka Foto: Dobré jedlo

7 / 40 - Rybacie fašírky v paradajkovej omáčke. Pripravíte ich rýchlo z mletého alebo prstami rozmrveného filé, ovesných vločiek alebo strúhanky, trochy zázvoru, vajec, cibule a cesnaku. Omáčku uvarte z paradajkovej pasty a ochuťte podľa seba. Foto: DOBRÉ JEDLO/Natália Jablonková

8 / 40 - Bryndzové krúpy Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

9 / 40 - Fašírky z mletého mäsa môžete ozvláštniť spareným a nakrájaným kelom. Opečte v panvici a oleji. Prípadne mäsovú zmes zabaľte do kelových listov a dajte zapiecť do rúry. Zmes na fašírky môžete pripraviť deň dopredu a odložiť do chladničky. Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

10 / 40 - Krémová hubová polievka s krúpami. Výborne zasýti a bude chutiť aj na druhý deň. Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

11 / 40 - Rýchly mexický guláš so šampiňónmi a klobásou. Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

12 / 40 - Smotanovo-kôprová polievka so šunkou. Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

13 / 40 - Pizza z lístkového cesta s plátkami uvarených zemiakov, prírodným syrom a bylinkami. Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

14 / 40 - Cestoviny s cuketou. Foto: Shutterstock

15 / 40 - Linguine s kuracím mäsom a pórom. Foto: Shutterstock

16 / 40 - Kelová polievka s mäsom. Môžete nakrájať na tenšie plátky hovädzie, ale s kuracím prsičkami alebo stehnom bude uvarená rýchlejšie. Foto: DOBRÉ JEDLO/Laura Witteková

17 / 40 - Fazuľový šalát s paradajkami. Môžete k nemu pridať opečené kuracie prsia nakrájané na kocky, alebo opečenú bagetu. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

18 / 40 - Cestoviny so syrovo-karfiolovou omáčkou. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

19 / 40 - Guláš z kuracích pŕs. Jeho varenie síce zaberie viac času, kým budú srdcia mäkké, a bude vám chutiť ešte lepšie na druhý i tretí deň. Preto ho navarte za väčší hrniec. Foto: DOBRÉ JEDLO/Natália Jablonková

20 / 40 - Pórovo-zemiaková polievka s hubami. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

21 / 40 - Mäsové guľky s cuketovými špagetami. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

22 / 40 - Rezance s opečenou nastrúhanou mrkvou a kurkumou. Foto: Shutterstock

23 / 40 - Kapustový prívarok s červenou paprikou. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

24 / 40 - Celozrnné penne s pórom a syrom. Foto: Shutterstock

25 / 40 - Mrkvové placky s bylinkovým maslom. Foto: Dobré jedlo/Matej Kalina

26 / 40 - Syrová zemiaková placka. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

27 / 40 - Špagety s hráškovým pestom. Foto: Dobré jedlo/Natália Jablonková

28 / 40 - Zemiakovo-kalerábové placky. Foto: Shutterstock

29 / 40 - Zelené fazuľové struky s mletým bravčovým mäsom. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

30 / 40 - Zemiakový prívarok s bravčovým mäsom. Pokojne ho servírujte len s vajíčkom "na hniličku". Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

31 / 40 - Cestoviny s horčicovo-medovou omáčkou a mletým mäsom. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

32 / 40 - Fazuľkový prívarok. Ak použijete mrazené fazuľky, varte ich kratšie, rýchlejšie zmäknú. Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

33 / 40 - Krémová brokolicovo - karfiolová polievka bude hotová do pol hodiny. Foto: DOBRÉ JEDLO/Laura Witteková

34 / 40 - Rýchle rybie prsty z filé vysmaženom v strúhanke a mandľových lupienkoch. Foto: Robo Hubač

35 / 40 - Sezóna kapusty začala. Varte z nej, je neuveriteľne zdravá. Napríklad rýchly borčš. Foto: Shutterstock

36 / 40 - Dusená kapusta so zemiakmi a s klobáskou. Foto: Dobré jedlo

37 / 40 - Thajský šalát s arašidovým dresingom. Foto: Dobré jedlo

38 / 40 - Bryndzové krúpy Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

39 / 40 - Feniklová polievka Foto: Dobré jedlo

40 / 40 - Rýchly mexický guláš so šampiňónmi a klobásou. Foto: Dobré jedlo/Valentína Nídelová

Bryndzové krúpy.Bryndzové krúpy.
Polievka z tekvice, zázvoru a mrkvy. Trocha tekvicovej dužiny nakrájajte na plátky a opečte na oleji. Čipsy podávajte k polievke.Polievka z tekvice, zázvoru a mrkvy. Trocha tekvicovej dužiny nakrájajte na plátky a opečte na oleji. Čipsy podávajte k polievke.
Špenátový prívarok.Špenátový prívarok.
Zeleninová polievky s fazuľou (z konzervy) a klobásou.Zeleninová polievky s fazuľou (z konzervy) a klobásou.
Slané palacinky: Galetka so špenátom a vajíčkom.Slané palacinky: Galetka so špenátom a vajíčkom.
Feniklová polievkaFeniklová polievka
Rybacie fašírky v paradajkovej omáčke. Pripravíte ich rýchlo z mletého alebo prstami rozmrveného filé, ovesných vločiek alebo strúhanky, trochy zázvoru, vajec, cibule a cesnaku. Omáčku uvarte z paradajkovej pasty a ochuťte podľa seba.Rybacie fašírky v paradajkovej omáčke. Pripravíte ich rýchlo z mletého alebo prstami rozmrveného filé, ovesných vločiek alebo strúhanky, trochy zázvoru, vajec, cibule a cesnaku. Omáčku uvarte z paradajkovej pasty a ochuťte podľa seba.
Bryndzové krúpyBryndzové krúpy
Fašírky z mletého mäsa môžete ozvláštniť spareným a nakrájaným kelom. Opečte v panvici a oleji. Prípadne mäsovú zmes zabaľte do kelových listov a dajte zapiecť do rúry. Zmes na fašírky môžete pripraviť deň dopredu a odložiť do chladničky.Fašírky z mletého mäsa môžete ozvláštniť spareným a nakrájaným kelom. Opečte v panvici a oleji. Prípadne mäsovú zmes zabaľte do kelových listov a dajte zapiecť do rúry. Zmes na fašírky môžete pripraviť deň dopredu a odložiť do chladničky.
Krémová hubová polievka s krúpami. Výborne zasýti a bude chutiť aj na druhý deň.Krémová hubová polievka s krúpami. Výborne zasýti a bude chutiť aj na druhý deň.
Rýchly mexický guláš so šampiňónmi a klobásou.Rýchly mexický guláš so šampiňónmi a klobásou.
Smotanovo-kôprová polievka so šunkou.Smotanovo-kôprová polievka so šunkou.
Pizza z lístkového cesta s plátkami uvarených zemiakov, prírodným syrom a bylinkami.Pizza z lístkového cesta s plátkami uvarených zemiakov, prírodným syrom a bylinkami.
Cestoviny s cuketou.Cestoviny s cuketou.
Linguine s kuracím mäsom a pórom.Linguine s kuracím mäsom a pórom.
Kelová polievka s mäsom. Môžete nakrájať na tenšie plátky hovädzie, ale s kuracím prsičkami alebo stehnom bude uvarená rýchlejšie.Kelová polievka s mäsom. Môžete nakrájať na tenšie plátky hovädzie, ale s kuracím prsičkami alebo stehnom bude uvarená rýchlejšie.
Fazuľový šalát s paradajkami. Môžete k nemu pridať opečené kuracie prsia nakrájané na kocky, alebo opečenú bagetu.Fazuľový šalát s paradajkami. Môžete k nemu pridať opečené kuracie prsia nakrájané na kocky, alebo opečenú bagetu.
Cestoviny so syrovo-karfiolovou omáčkou.Cestoviny so syrovo-karfiolovou omáčkou.
Guláš z kuracích pŕs. Jeho varenie síce zaberie viac času, kým budú srdcia mäkké, a bude vám chutiť ešte lepšie na druhý i tretí deň. Preto ho navarte za väčší hrniec.Guláš z kuracích pŕs. Jeho varenie síce zaberie viac času, kým budú srdcia mäkké, a bude vám chutiť ešte lepšie na druhý i tretí deň. Preto ho navarte za väčší hrniec.
Pórovo-zemiaková polievka s hubami.Pórovo-zemiaková polievka s hubami.
Mäsové guľky s cuketovými špagetami.Mäsové guľky s cuketovými špagetami.
Rezance s opečenou nastrúhanou mrkvou a kurkumou.Rezance s opečenou nastrúhanou mrkvou a kurkumou.
Kapustový prívarok s červenou paprikou.Kapustový prívarok s červenou paprikou.
Celozrnné penne s pórom a syrom.Celozrnné penne s pórom a syrom.
Mrkvové placky s bylinkovým maslom.Mrkvové placky s bylinkovým maslom.
Syrová zemiaková placka.Syrová zemiaková placka.
Špagety s hráškovým pestom.Špagety s hráškovým pestom.
Zemiakovo-kalerábové placky.Zemiakovo-kalerábové placky.
Zelené fazuľové struky s mletým bravčovým mäsom.Zelené fazuľové struky s mletým bravčovým mäsom.
Zemiakový prívarok s bravčovým mäsom. Pokojne ho servírujte len s vajíčkom Zemiakový prívarok s bravčovým mäsom. Pokojne ho servírujte len s vajíčkom
Cestoviny s horčicovo-medovou omáčkou a mletým mäsom.Cestoviny s horčicovo-medovou omáčkou a mletým mäsom.
Fazuľkový prívarok. Ak použijete mrazené fazuľky, varte ich kratšie, rýchlejšie zmäknú.Fazuľkový prívarok. Ak použijete mrazené fazuľky, varte ich kratšie, rýchlejšie zmäknú.
Krémová brokolicovo - karfiolová polievka bude hotová do pol hodiny.Krémová brokolicovo - karfiolová polievka bude hotová do pol hodiny.
Rýchle rybie prsty z filé vysmaženom v strúhanke a mandľových lupienkoch.Rýchle rybie prsty z filé vysmaženom v strúhanke a mandľových lupienkoch.
Sezóna kapusty začala. Varte z nej, je neuveriteľne zdravá. Napríklad rýchly borčš.Sezóna kapusty začala. Varte z nej, je neuveriteľne zdravá. Napríklad rýchly borčš.
Dusená kapusta so zemiakmi a s klobáskou.Dusená kapusta so zemiakmi a s klobáskou.
Thajský šalát s arašidovým dresingom.Thajský šalát s arašidovým dresingom.
Bryndzové krúpyBryndzové krúpy
Feniklová polievkaFeniklová polievka
Rýchly mexický guláš so šampiňónmi a klobásou.Rýchly mexický guláš so šampiňónmi a klobásou.
Ela Krídlová
Tipy

ZDRAVÁ VEČERA podľa Ely: Parádne RECEPTY a všetko UVARÍTE do 30 minút!

Reďkovky sú nabité vitamínmi!
Tipy

Geniálne REĎKOVKY: Znižujú cholesterol, čistia pečeň a ešte si oblížete všetky prsty! (RECEPTY)

Marcel Ihnačák
Tipy

Čo DNES NA VEČERU? Aha, tu sú 3 SUPER RECEPTY od známych šéfkuchárov, ktoré milujeme

Zapekaný karfiol s paradajkovou salsou
Tipy

Parádny KARFIOL: Nemusíte ho obaľovať a smažiť v oleji, urobte TENTO od Lenivej kuchárky!

Šťavnaté francúzske zemiaky
Tipy

Najlepšie FRANCUZÁKY na svete: Mňam, Lenivá kuchárka ich robí TAKÉTO extra šťavnaté!

Sýta polievka so syrom a mäsom nahradí aj hlavné jedlo.
Tipy

5x RÝCHLA VEČERA V JEDNEJ PANVICI: Musíte vyskúšať, za RECEPTY si kuchárka zaslúži medailu!