Späť na článok: 

Ako udržať BYLINKY dlho čerstvé? Vyskúšajte jednoduchý trik!

1 / 33 - Bylinky sú pri varení nenahraditeľné. Foto: Shutterstock

2 / 33 - Olivovo - rozmarínová focaccia. Foto: LAURA WITTEKOVÁ

3 / 33 - Teplé jahody s bazalkou sú fantastická kombinácia. Pokojne ich môžete zjesť iba s ricottou a chlebík vynechať. Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

4 / 33 - chrumkavé gratinované zemiaky Foto: LAURA WITTEKOVA

5 / 33 - letná marhuľovo - tvarohová torta Foto: LAURA WITTEKOVA

6 / 33 - šampiňóny s citrónovým tymianom Foto: LAURA WITTEKOVA

7 / 33 - Pizza s malinami, brie a rozmarínom Foto: LAURA WITTEKOVÁ

8 / 33 - zapekaný baklažán s parmezánom Foto: LAURA WITTEKOVA

9 / 33 - citrónovo - bazalkový tart Foto: LAURA WITTEKOVA

10 / 33 - limetkovo-mätová zmrzlina Foto: LAURA WITTEKOVA

11 / 33 - cestoviny s ricottou a bazalkou Foto: LAURA WITTEKOVA

12 / 33 - rebierka s bylinkovým šalátom Foto: MATEJ KALINA

13 / 33 - liaty koláč s tymianovou posýpkou Foto: LAURA WITTEKOVA

14 / 33 - krémový cestovinový šalát Foto: LAURA WITTEKOVA

15 / 33 - Bylinkové maslo Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

16 / 33 - grilovaný karfiol s tymianom Foto: LAURA WITTEKOVA

17 / 33 - Pečená feta s olivami, rozmarínom a cesnakom. Foto: Dobré jedlo/Natália Jablonková

18 / 33 - zemiakové fašírky s bylinkovým pestom Foto: LAURA WITTEKOVA

19 / 33 - Zapekaná cvikla s paštrnákom a rozmarínom. Foto: LAURA WITTEKOVÁ

20 / 33 - tobbouleh s mätovou fetou Foto: LAURA WITTEKOVA

21 / 33 - Nové zemiaky so slaninkou a s bylinkami Foto: Shutterstock

22 / 33 - pečené bylinkové krídelka so zeleninou Foto: LAURA WITTEKOVA

23 / 33 - Grilované broskyne s mascarpone. Foto: Shutterstock

24 / 33 - Zelená minestrone s mätovým pestom Foto: LAURA WITTEKOVA

25 / 33 - Zemiakový koláč s mascarpone, rozmarínom a nivou Foto: LAURA WITTEKOVÁ

26 / 33 - KARFIOLOVÉ ŠPÍZY SO SEZAMOM. Obložte ich pred pečením vetvičkami rozmarínu. Foto: Laura Witteková

27 / 33 - Tagliatelle s ragú z hovädzieho mäsa, zo zeleru a z mrkvy s rozmarínom. Foto: LAURA WITTEKOVÁ

28 / 33 - Bylinkový losos s quinoou. Foto: LAURA WITTEKOVÁ

29 / 33 - BYLINKOVÝ CHLEBÍK NA PALIČKE. Do zmesi byliniek do cesta primiešajte aj trocha rozmarínu. Foto: Laura Witteková

30 / 33 - Tekvicové gnocchi s bylinkovým maslom Foto: LAURA WITTEKOVA

31 / 33 - bylinková omeleta Foto: LAURA WITTEKOVA

32 / 33 - FOCACCIA S OLIVAMI A ROZMARÍNOM Foto: Dobré jedlo/ Laura Witteková

33 / 33 - V šaláte narobia čerstvé bylinky riadnu parádu, no musia byť pekne chrumkavé. Foto: Shutterstock

Bylinky sú pri varení nenahraditeľné.Bylinky sú pri varení nenahraditeľné.
Olivovo - rozmarínová focaccia.Olivovo - rozmarínová focaccia.
Teplé jahody s bazalkou sú fantastická kombinácia. Pokojne ich môžete zjesť iba s ricottou a chlebík vynechať.Teplé jahody s bazalkou sú fantastická kombinácia. Pokojne ich môžete zjesť iba s ricottou a chlebík vynechať.
chrumkavé gratinované zemiakychrumkavé gratinované zemiaky
letná marhuľovo - tvarohová tortaletná marhuľovo - tvarohová torta
šampiňóny s citrónovým tymianomšampiňóny s citrónovým tymianom
Pizza s malinami, brie a rozmarínomPizza s malinami, brie a rozmarínom
zapekaný baklažán s parmezánomzapekaný baklažán s parmezánom
citrónovo - bazalkový tartcitrónovo - bazalkový tart
limetkovo-mätová zmrzlinalimetkovo-mätová zmrzlina
cestoviny s ricottou a bazalkoucestoviny s ricottou a bazalkou
rebierka s bylinkovým šalátomrebierka s bylinkovým šalátom
liaty koláč s tymianovou posýpkouliaty koláč s tymianovou posýpkou
krémový cestovinový šalátkrémový cestovinový šalát
Bylinkové masloBylinkové maslo
grilovaný karfiol s tymianomgrilovaný karfiol s tymianom
Pečená feta s olivami, rozmarínom a cesnakom.Pečená feta s olivami, rozmarínom a cesnakom.
zemiakové fašírky s bylinkovým pestomzemiakové fašírky s bylinkovým pestom
Zapekaná cvikla s paštrnákom a rozmarínom.Zapekaná cvikla s paštrnákom a rozmarínom.
tobbouleh s mätovou fetoutobbouleh s mätovou fetou
Nové zemiaky so slaninkou a s bylinkamiNové zemiaky so slaninkou a s bylinkami
pečené bylinkové krídelka so zeleninoupečené bylinkové krídelka so zeleninou
Grilované broskyne s mascarpone.Grilované broskyne s mascarpone.
Zelená minestrone s mätovým pestomZelená minestrone s mätovým pestom
Zemiakový koláč s mascarpone, rozmarínom a nivouZemiakový koláč s mascarpone, rozmarínom a nivou
KARFIOLOVÉ ŠPÍZY SO SEZAMOM. Obložte ich pred pečením vetvičkami rozmarínu.KARFIOLOVÉ ŠPÍZY SO SEZAMOM. Obložte ich pred pečením vetvičkami rozmarínu.
Tagliatelle s ragú z hovädzieho mäsa, zo zeleru a z mrkvy s rozmarínom.Tagliatelle s ragú z hovädzieho mäsa, zo zeleru a z mrkvy s rozmarínom.
Bylinkový losos s quinoou.Bylinkový losos s quinoou.
BYLINKOVÝ CHLEBÍK NA PALIČKE. Do zmesi byliniek do cesta primiešajte aj trocha rozmarínu.BYLINKOVÝ CHLEBÍK NA PALIČKE. Do zmesi byliniek do cesta primiešajte aj trocha rozmarínu.
Tekvicové gnocchi s bylinkovým maslomTekvicové gnocchi s bylinkovým maslom
bylinková omeletabylinková omeleta
FOCACCIA S OLIVAMI A ROZMARÍNOMFOCACCIA S OLIVAMI A ROZMARÍNOM
V šaláte narobia čerstvé bylinky riadnu parádu, no musia byť pekne chrumkavé.V šaláte narobia čerstvé bylinky riadnu parádu, no musia byť pekne chrumkavé.
Farebné plody vďačne poslúžia aj pri tvorbe jesenných dekorácií.
Tipy

Nezbierate bylinky v novembri? Robíte chybu! Tieto stoja rozhodne zato...

Bublanina s ovocím.
Videorecepty

Ako udržať ovocie na povrchu piškótového koláča? Poradí vám skúsená cukrárka

Šalviový čaj
Tipy

PROTI KAŠĽU pomôžu najviac tieto BYLINKY: Pripravte liečivý čaj!

Bravčové mäso vo vlastnej šťave
Tipy

Nevyhadzujte potraviny ZBYTOČNE. Čo je dátum SPOTREBY a čo MINIMÁLNA trvanlivosť?

Zapečená feta s paradajkami.
Tipy

Prečo je táto ZELENINA ZDRAVŠIA varená? Pripravte z nej tieto fantastické jedlá!

Zemiaky s jarnou zeleninou v alobale
Tipy

Tieto potraviny DO ALOBALU NEBAĽTE: Je naozaj taký nebezpečný?