1 / 33 -
Bylinky sú pri varení nenahraditeľné.
Foto:
Shutterstock
2 / 33 -
Olivovo - rozmarínová focaccia.
Foto:
LAURA WITTEKOVÁ
3 / 33 -
Teplé jahody s bazalkou sú fantastická kombinácia. Pokojne ich môžete zjesť iba s ricottou a chlebík vynechať.
Foto:
Dobré jedlo/ Laura Witteková
4 / 33 -
chrumkavé gratinované zemiaky
Foto:
LAURA WITTEKOVA
5 / 33 -
letná marhuľovo - tvarohová torta
Foto:
LAURA WITTEKOVA
6 / 33 -
šampiňóny s citrónovým tymianom
Foto:
LAURA WITTEKOVA
7 / 33 -
Pizza s malinami, brie a rozmarínom
Foto:
LAURA WITTEKOVÁ
8 / 33 -
zapekaný baklažán s parmezánom
Foto:
LAURA WITTEKOVA
9 / 33 -
citrónovo - bazalkový tart
Foto:
LAURA WITTEKOVA
10 / 33 -
limetkovo-mätová zmrzlina
Foto:
LAURA WITTEKOVA
11 / 33 -
cestoviny s ricottou a bazalkou
Foto:
LAURA WITTEKOVA
12 / 33 -
rebierka s bylinkovým šalátom
Foto:
MATEJ KALINA
13 / 33 -
liaty koláč s tymianovou posýpkou
Foto:
LAURA WITTEKOVA
14 / 33 -
krémový cestovinový šalát
Foto:
LAURA WITTEKOVA
15 / 33 -
Bylinkové maslo
Foto:
Dobré jedlo/Laura Witteková
16 / 33 -
grilovaný karfiol s tymianom
Foto:
LAURA WITTEKOVA
17 / 33 -
Pečená feta s olivami, rozmarínom a cesnakom.
Foto:
Dobré jedlo/Natália Jablonková
18 / 33 -
zemiakové fašírky s bylinkovým pestom
Foto:
LAURA WITTEKOVA
19 / 33 -
Zapekaná cvikla s paštrnákom a rozmarínom.
Foto:
LAURA WITTEKOVÁ
20 / 33 -
tobbouleh s mätovou fetou
Foto:
LAURA WITTEKOVA
21 / 33 -
Nové zemiaky so slaninkou a s bylinkami
Foto:
Shutterstock
22 / 33 -
pečené bylinkové krídelka so zeleninou
Foto:
LAURA WITTEKOVA
23 / 33 -
Grilované broskyne s mascarpone.
Foto:
Shutterstock
24 / 33 -
Zelená minestrone s mätovým pestom
Foto:
LAURA WITTEKOVA
25 / 33 -
Zemiakový koláč s mascarpone, rozmarínom a nivou
Foto:
LAURA WITTEKOVÁ
26 / 33 -
KARFIOLOVÉ ŠPÍZY SO SEZAMOM. Obložte ich pred pečením vetvičkami rozmarínu.
Foto:
Laura Witteková
27 / 33 -
Tagliatelle s ragú z hovädzieho mäsa, zo zeleru a z mrkvy s rozmarínom.
Foto:
LAURA WITTEKOVÁ
28 / 33 -
Bylinkový losos s quinoou.
Foto:
LAURA WITTEKOVÁ
29 / 33 -
BYLINKOVÝ CHLEBÍK NA PALIČKE. Do zmesi byliniek do cesta primiešajte aj trocha rozmarínu.
Foto:
Laura Witteková
30 / 33 -
Tekvicové gnocchi s bylinkovým maslom
Foto:
LAURA WITTEKOVA
31 / 33 -
bylinková omeleta
Foto:
LAURA WITTEKOVA
32 / 33 -
FOCACCIA S OLIVAMI A ROZMARÍNOM
Foto:
Dobré jedlo/ Laura Witteková
33 / 33 -
V šaláte narobia čerstvé bylinky riadnu parádu, no musia byť pekne chrumkavé.
Foto:
Shutterstock