1 / 23 -
Teplá kaša na raňajky.
Foto: Archív
2 / 23 -
Teplá misa ovsených vločiek vás zasýti na celé hodiny, bojuje s maškrtnými chúťkami a pomáha udržiavať stabilnú hladinu cukru v krvi. Ovsená kaša môže pomôcť vášmu srdcu znížením zlého cholesterolu (LDL). Robíte palacinky, vdolky alebo iné pečivo? Vymeňte tretinu múky a namiesto toho vložte ovos.
Foto: Shutterstock
3 / 23 -
Ovsená kaša s ovocím na raňajky vám poskytne zásobu vlániny. Tá pomôže s vysokým cholesterolom a k zdravej črevnej mikroflóre. Tým navyše spustíte tvorbu butyrátu, mastnú kyselinu účinkujúcu proti zápalom spôsobeným vnútorným tukom. V kanadskej štúdii, výskumníci objavili, že ľudia konzumujúci vlákninu majú vyššiu hladinu hormónu grelín, ktorý kontroluje hlad.
Foto: Shutterstock
4 / 23 -
Tieto raňajky vám vyčarujú BOMBA figúru.
Foto: Shutterstock
5 / 23 -
A deň sa môže začať.
Foto: iStockphoto
6 / 23 -
Ovsená kaša s ovocím vás naštartuje.
Foto: Shutterstock
7 / 23 -
Ovsená kaša chutí aj naslano.
Foto: Dano Veselský
8 / 23 -
Použite med namiesto cukru.
Foto: Shutterstock
9 / 23 -
Zahreje telo aj dušu.
Foto: Shutterstock
10 / 23 -
Ovsená kaša plná vitamínov a ešte aj oku ladiaca!
Foto: Laura Witteková
11 / 23 -
ČUČORIEDKOVÁ OVSENÁ KAŠA
Foto: ROBO HUBAČ
12 / 23 -
Kaša z ovsených vločiek a mandľového mlieka.
Foto: Shutterstock
13 / 23 -
Ovsená kaša s mandľovým mliekom a malinami.
Foto: Laura Witteková
14 / 23 -
Pečená ovsená kaša s čučoriedkami.
Foto: LAURA WITTEKOVA
15 / 23 -
Tieto raňajky vám vyčarujú BOMBA figúru.
Foto: Shutterstock
16 / 23 -
Ovsená kaša dobre zasýti.
Foto: Dobré jedlo
17 / 23 -
Kašu nalejeme do misky a zamiešame do nej polovičku malín.
Foto: Shutterstock
18 / 23 -
Ovsená kaša s banánom.
Foto: Dobré jedlo/Dano Veselský
19 / 23 -
Vychutnajte si každé sústo.
Foto: iStockphoto
20 / 23 -
Teplá ovsená kaša vám urobí dobre.
Foto: SHUTTERSTOCK
21 / 23 -
Raňajková ovsená kaša s ovocím.
Foto: Shutterstock
22 / 23 -
Ovsená kaša vás zasýti a bude vám chutiť.
Foto: SHUTTERSTOCK
23 / 23 -
Špaldová kaša s medom podľa Filipa nás očarila!
Foto: Archív Filipa Ondrušeka