Späť na článok: 

PARÁDNA zemiaková VEČERA hoci aj na celý týždeň: Budete hodovať ako GURMÁNI

1 / 35 - ZEMIAKY NA STREDOMORSKÝ SPÔSOB Foto: Laura Witteková

2 / 35 - ZEMIAKY PLNENÉ BRYNDZOU Foto: Laura Witteková

3 / 35 - ZEMIAKY NA STREDOMORSKÝ SPÔSOB Foto: Laura Witteková

4 / 35 - ZEMIAKY NA STREDOMORSKÝ SPÔSOB Foto: Laura Witteková

5 / 35 - ZEMIAKY PLNENÉ BRYNDZOU Foto: Laura Witteková

6 / 35 - ZEMIAKY PLNENÉ MLETÝM MÄSOM Foto: Laura Witteková

7 / 35 - ZEMIAKY S KELOM Foto: Laura Witteková

8 / 35 - ZEMIAKY NA MEXICKÝ SPÔSOB Foto: Laura Witteková

9 / 35 - ZEMIAKY NA MEXICKÝ SPÔSOB Foto: Laura Witteková

10 / 35 - ZEMIAKY NA STREDOMORSKÝ SPÔSOB Foto: Laura Witteková

11 / 35 - ZEMIAKY PLNENÉ MLETÝM MÄSOM Foto: Laura Witteková

12 / 35 - ZEMIAKY S KELOM Foto: Laura Witteková

13 / 35 - ZEMIAKY PLNENÉ MLETÝM MÄSOM Foto: Laura Witteková

14 / 35 - Roštenka s hubami Foto: Lýdia Czakó

15 / 35 - ZELENINOVÉ FAŠÍRKY S PEČENÝMI ZEMIAKMI Foto: Dobré jedlo/Laura Witteková

16 / 35 - Tekvicové gnocchi s bylinkovým maslom, S Veronikou a jej deťmi recept: 4 PORCIE, PRÍPRAVA 30 MINÚT, VARENIE 35 MINÚT 1. Rúru zapnite na 200 °C. Tekvicu hokaido (600 g) umyte, rozkrojte a odstránte semiacka. Nakrájajte ju na mesiaciky, uložte na plech, pokvapkajte lyžicou olivového oleja a pecte do mäkka, približne 30 minút. Tekvicu môžete miesto pecenia aj naparit. Po upecení nechajte vychladnút a následne utlacte na hladké pyré. Tri stredne velké zemiaky uvarte v šupke, nechajte vychladnút a  Foto: LAURA WITTEKOVA

17 / 35 - erteplový žúlanec recept: 4 PORCIE, 25 MINÚT, PEČENIE 40-50 MINÚT Na cesto: • 1 kg uvarených zemiakov • 200 g polohrubej múky • štipka soli Na dokončenie: • 100 g masla • 100 mletého maku • 100 g práškového cukru 1. Zemiaky uvarené v šupke ešte teplé ošúp- te a pretlačte alebo postrúhajte na jemnom strúhadle. Pridajte múku, soľ a vypracujte cesto. 2. Cesto rozdeľte na polovicu a z každej ušúľajte (užúlajte) dlhý tenší valec, preložte ho na plech vystlaný papier Foto: LAURA WITTEKOVA

18 / 35 - bryndzové pirohy recept: 4 PORCIE, PRÍPRAVA 60 MINÚT + VARENIE ZEMIAKOV • 500 g zemiakov + 3 väčšie na náplň • 500 g polohrubej múky • 1 vajce • 150 g bryndze • soľ, mleté čierne korenie • slanina • kyslá smotana • mladá cibuľka 1. Zemiaky uvarte v šupke, zlejte a nechajte úplne vychladnúť. Potom ich ošúpte a pretlačte alebo nastrúhajte na jemnom strúhadle. 2. 500 g zemiakov, vajce, 1 a pol lyžičky soli a dve tretiny múky dajte do misy. Najskôr dobre premiešajte a keď sa začne cesto spájať, pos Foto: LAURA WITTEKOVA

19 / 35 - jedlo, strava, recepty, cesnakové kuracie prsia s parmezánom, mäso, syr, zemiaky, zelenina foto: Peter Záhradník uverejnené: Šarm 48/2009 pôvodný súbor:cesankove kuracie prsia s parmezanom 1.eps Foto: Peter Záhradník

20 / 35 - jedlo, strava, recepty, bravčové pečené s kapustou, mäso, zemiaky foto: Peter Záhradník uverejnené: Báječná žena 44/2009 pôvodný súbor:bravcove pecene s kapustou.eps Foto: Peter Záhradník

21 / 35 - Hubová kyslá polievka so strateným vajcom a zemiakmi Foto: Dobré jedlo

22 / 35 - Dolnorakúske, recept, zemiaky, slanina, pažítka, šalát Foto: Peter Záhradník Uverejnené: Šarm č. 47/08 pôvodný súbor:dolnorakuske.eps Foto: Peter Záhradník

23 / 35 - viedenský teľací rezeň so zemiakovým šalátom, postup recept: 4 PORCIE, PRÍPRAVA 45 MINÚT, VARENIE 45 MINÚT Na nálev do šalátu: • 500 ml silného hovädzieho vývaru • 1 lyžica horčice • 4 lyžice slnečnicového oleja • 4 lyžice octu • 1 lyžica kryštálového cukru • soľ, mleté čierne korenie • 2 stredne veľké červené cibule Na šalát: • 1 kg šalátových zemiakov typu A • pol lyžičky celej rasce • petržlenová vňať alebo pažítka Na rezne: • 800 g teľacieho mäsa (orech alebo karé) • 1 lyžička soli • 100 Foto: LAURA WITTEKOVA

24 / 35 - ŠALÁT Z PUČENÝCH ZEMIAKOV A BRANDY S KÔPROVÝM KAPROM Foto: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

25 / 35 - pórikovo zemiakový koláč recept: 4-6 PORCIÍ, PRÍPRAVA 35 MINÚT, PEČENIE 30-40 MINÚT Na cesto: • 50 g vlašských orechov • 400 g hladkej múky • 1 lyžička soli • 220 g masla • 1 lyžica nasekaného kôpru + na ozdobenie • 100 ml ľadovej vody Na náplň: • 1-2 lyžice olivového oleja • 1 veľký pór • 150 g bryndze • 5 lyžíc šľahačkovej smotany • 2 strúčiky cesnaku • 2 veľké zemiaky • 5 plátkov prerastenej slaniny • soľ, mleté čierne korenie • 1 vajce na potretie 1. Orechy rozmixujte alebo pomeľte. Vsypt Foto: LAURA WITTEKOVA

26 / 35 - jedlo, strava, recepty, prekladaná sedliacka misa, zemiaky, rezne, bravčové karé, cibuľa, kyslá kapusta, zemiaky, slanina, tymian, postup, príprava foto: Peter Záhradník uverejnené: Báječná žena 48/2009 pôvodný súbor:prekladana misa.eps Foto: Peter Záhradník

27 / 35 - recepty, ryba s tekvicovými jadierkami, zemiaky, bylinky foto: Peter Záhradník uverejnené: Šarm 21/2010 pôvodný súbor:ryba s tekvicovymi jadierkami.eps Foto: Peter Záhradník

28 / 35 - obložené zemiaky foto: Peter Záhradník uverejnené: Báječná žena č. 25/08 pôvodný súbor:oblozene zemiaky MAMICKA.eps Foto: Peter Záhradník

29 / 35 - Zemiaky s píniovými orieškami, recept, šunka, cesnakový dressing, tymián, valeriánka, píniové oriešky Foto: Peter Záhradník Uverejnené: Šarm č. 12/09 pôvodný súbor:zem. s piniov.orieskami.eps Foto: Peter Záhradník

30 / 35 - strava, jedlo, recepty, kuracie prsia s mandarínkovou šťavou, mäso, cirusy, zemiaky, obloha foto: Peter Záhradník uverejnené: Šarm 49/2009 pôvodný súbor:kuracie prsia s mandarinkovou stavou 2.eps Foto: Peter Záhradník

31 / 35 - Tekvicové gnocchi s bylinkovým maslom, S Veronikou a jej deťmi recept: 4 PORCIE, PRÍPRAVA 30 MINÚT, VARENIE 35 MINÚT 1. Rúru zapnite na 200 °C. Tekvicu hokaido (600 g) umyte, rozkrojte a odstránte semiacka. Nakrájajte ju na mesiaciky, uložte na plech, pokvapkajte lyžicou olivového oleja a pecte do mäkka, približne 30 minút. Tekvicu môžete miesto pecenia aj naparit. Po upecení nechajte vychladnút a následne utlacte na hladké pyré. Tri stredne velké zemiaky uvarte v šupke, nechajte vychladnút a  Foto: LAURA WITTEKOVA

32 / 35 - jedlo, strava, recepty, platesové filety s mandľovými lupienkami, ryba, špenát, citrón, zemiaky, šalátové listy foto: Peter Záhradník uverejnené: Báječná žena 44/2009 pôvodný súbor:platesove filety s mandlovymi lupienkami 2.eps Foto: Peter Záhradník

33 / 35 - recepty, plnené rybie plátky, ryba, zemiaky foto: Peter Záhradník uverejnené: Šarm 19/2010 pôvodný súbor:plnene rybie platky.eps Foto: Peter Záhradník

34 / 35 - recepty, pečené mäso s duseným hráškom, zemiaky foto: Peter Záhradník Uverejnené: Šarm 29/2010 pôvodný súbor:pecene maso s dusenym hraskom.eps Foto: Peter Záhradník

35 / 35 - recepty, sviečkovica na červenom víne, mäso, bravčové, fazuľové struky, zemiaky foto: Peter Záhradník uverejnené: Báječná žena 48/2010 pôvodný súbor:panenka na cervenom vine.eps Foto: Peter Záhradník

ZEMIAKY NA
STREDOMORSKÝ
SPÔSOBZEMIAKY NA
STREDOMORSKÝ
SPÔSOB
ZEMIAKY
PLNENÉ
BRYNDZOUZEMIAKY
PLNENÉ
BRYNDZOU
ZEMIAKY NA
STREDOMORSKÝ
SPÔSOBZEMIAKY NA
STREDOMORSKÝ
SPÔSOB
ZEMIAKY NA
STREDOMORSKÝ
SPÔSOBZEMIAKY NA
STREDOMORSKÝ
SPÔSOB
ZEMIAKY
PLNENÉ
BRYNDZOUZEMIAKY
PLNENÉ
BRYNDZOU
ZEMIAKY
PLNENÉ
MLETÝM
MÄSOMZEMIAKY
PLNENÉ
MLETÝM
MÄSOM
ZEMIAKY
S KELOMZEMIAKY
S KELOM
ZEMIAKY
NA MEXICKÝ
SPÔSOBZEMIAKY
NA MEXICKÝ
SPÔSOB
ZEMIAKY
NA MEXICKÝ
SPÔSOBZEMIAKY
NA MEXICKÝ
SPÔSOB
ZEMIAKY NA
STREDOMORSKÝ
SPÔSOBZEMIAKY NA
STREDOMORSKÝ
SPÔSOB
ZEMIAKY
PLNENÉ
MLETÝM
MÄSOMZEMIAKY
PLNENÉ
MLETÝM
MÄSOM
ZEMIAKY
S KELOMZEMIAKY
S KELOM
ZEMIAKY
PLNENÉ
MLETÝM
MÄSOMZEMIAKY
PLNENÉ
MLETÝM
MÄSOM
Roštenka s hubamiRoštenka s hubami
ZELENINOVÉ FAŠÍRKY S PEČENÝMI ZEMIAKMIZELENINOVÉ FAŠÍRKY S PEČENÝMI ZEMIAKMI
Tekvicové gnocchi s bylinkovým maslom, S Veronikou a jej deťmi

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 30 MINÚT, VARENIE 35 MINÚT
1. Rúru zapnite na 200 °C. Tekvicu hokaido (600 g) umyte,
rozkrojte a odstránte semiacka. Nakrájajte ju na mesiaciky,
uložte na plech, pokvapkajte lyžicou olivového oleja a pecte do
mäkka, približne 30 minút. Tekvicu môžete miesto pecenia aj
naparit. Po upecení nechajte vychladnút a následne utlacte na
hladké pyré. Tri stredne velké zemiaky uvarte v šupke, nechajte
vychladnút a Tekvicové gnocchi s bylinkovým maslom, S Veronikou a jej deťmi

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 30 MINÚT, VARENIE 35 MINÚT
1. Rúru zapnite na 200 °C. Tekvicu hokaido (600 g) umyte,
rozkrojte a odstránte semiacka. Nakrájajte ju na mesiaciky,
uložte na plech, pokvapkajte lyžicou olivového oleja a pecte do
mäkka, približne 30 minút. Tekvicu môžete miesto pecenia aj
naparit. Po upecení nechajte vychladnút a následne utlacte na
hladké pyré. Tri stredne velké zemiaky uvarte v šupke, nechajte
vychladnút a 
erteplový žúlanec

recept:
4 PORCIE, 25 MINÚT, PEČENIE 40-50 MINÚT
Na cesto:
• 1 kg uvarených zemiakov • 200 g polohrubej múky • štipka soli
Na dokončenie:
• 100 g masla
• 100 mletého maku
• 100 g práškového cukru
1. Zemiaky uvarené v šupke ešte teplé ošúp- te a pretlačte alebo postrúhajte na jemnom strúhadle. Pridajte múku, soľ a vypracujte cesto.
2. Cesto rozdeľte na polovicu a z každej ušúľajte (užúlajte) dlhý tenší valec, preložte ho na plech vystlaný papiererteplový žúlanec

recept:
4 PORCIE, 25 MINÚT, PEČENIE 40-50 MINÚT
Na cesto:
• 1 kg uvarených zemiakov • 200 g polohrubej múky • štipka soli
Na dokončenie:
• 100 g masla
• 100 mletého maku
• 100 g práškového cukru
1. Zemiaky uvarené v šupke ešte teplé ošúp- te a pretlačte alebo postrúhajte na jemnom strúhadle. Pridajte múku, soľ a vypracujte cesto.
2. Cesto rozdeľte na polovicu a z každej ušúľajte (užúlajte) dlhý tenší valec, preložte ho na plech vystlaný papier
bryndzové pirohy

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 60 MINÚT + VARENIE ZEMIAKOV
• 500 g zemiakov + 3 väčšie na náplň • 500 g
polohrubej múky • 1 vajce • 150 g bryndze
• soľ, mleté čierne korenie • slanina • kyslá
smotana • mladá cibuľka
1. Zemiaky uvarte v šupke, zlejte a nechajte úplne
vychladnúť. Potom ich ošúpte a pretlačte alebo
nastrúhajte na jemnom strúhadle.
2. 500 g zemiakov, vajce, 1 a pol lyžičky soli a dve
tretiny múky dajte do misy. Najskôr dobre premiešajte
a keď sa začne cesto spájať, posbryndzové pirohy

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 60 MINÚT + VARENIE ZEMIAKOV
• 500 g zemiakov + 3 väčšie na náplň • 500 g
polohrubej múky • 1 vajce • 150 g bryndze
• soľ, mleté čierne korenie • slanina • kyslá
smotana • mladá cibuľka
1. Zemiaky uvarte v šupke, zlejte a nechajte úplne
vychladnúť. Potom ich ošúpte a pretlačte alebo
nastrúhajte na jemnom strúhadle.
2. 500 g zemiakov, vajce, 1 a pol lyžičky soli a dve
tretiny múky dajte do misy. Najskôr dobre premiešajte
a keď sa začne cesto spájať, pos
jedlo, strava, recepty, cesnakové kuracie prsia s parmezánom, mäso, syr, zemiaky, zelenina
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Šarm 48/2009
pôvodný súbor:cesankove kuracie prsia s parmezanom 1.epsjedlo, strava, recepty, cesnakové kuracie prsia s parmezánom, mäso, syr, zemiaky, zelenina
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Šarm 48/2009
pôvodný súbor:cesankove kuracie prsia s parmezanom 1.eps
jedlo, strava, recepty, bravčové pečené s kapustou, mäso, zemiaky
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Báječná žena 44/2009
pôvodný súbor:bravcove pecene  s kapustou.epsjedlo, strava, recepty, bravčové pečené s kapustou, mäso, zemiaky
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Báječná žena 44/2009
pôvodný súbor:bravcove pecene  s kapustou.eps
Hubová kyslá polievka so strateným vajcom a zemiakmiHubová kyslá polievka so strateným vajcom a zemiakmi
Dolnorakúske, recept, zemiaky, slanina, pažítka, šalát
Foto: Peter Záhradník
Uverejnené: Šarm č. 47/08
pôvodný súbor:dolnorakuske.epsDolnorakúske, recept, zemiaky, slanina, pažítka, šalát
Foto: Peter Záhradník
Uverejnené: Šarm č. 47/08
pôvodný súbor:dolnorakuske.eps
viedenský teľací rezeň so zemiakovým šalátom, postup

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 45 MINÚT, VARENIE 45 MINÚT
Na nálev do šalátu:
• 500 ml silného hovädzieho vývaru • 1 lyžica
horčice • 4 lyžice slnečnicového oleja • 4 lyžice
octu • 1 lyžica kryštálového cukru • soľ, mleté
čierne korenie • 2 stredne veľké červené cibule
Na šalát:
• 1 kg šalátových zemiakov typu A • pol lyžičky
celej rasce • petržlenová vňať alebo pažítka
Na rezne:
• 800 g teľacieho mäsa (orech alebo karé)
• 1 lyžička soli • 100 viedenský teľací rezeň so zemiakovým šalátom, postup

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 45 MINÚT, VARENIE 45 MINÚT
Na nálev do šalátu:
• 500 ml silného hovädzieho vývaru • 1 lyžica
horčice • 4 lyžice slnečnicového oleja • 4 lyžice
octu • 1 lyžica kryštálového cukru • soľ, mleté
čierne korenie • 2 stredne veľké červené cibule
Na šalát:
• 1 kg šalátových zemiakov typu A • pol lyžičky
celej rasce • petržlenová vňať alebo pažítka
Na rezne:
• 800 g teľacieho mäsa (orech alebo karé)
• 1 lyžička soli • 100
ŠALÁT Z PUČENÝCH
ZEMIAKOV A BRANDY
S KÔPROVÝM
KAPROMŠALÁT Z PUČENÝCH
ZEMIAKOV A BRANDY
S KÔPROVÝM
KAPROM
pórikovo zemiakový koláč

recept:
4-6 PORCIÍ, PRÍPRAVA 35 MINÚT,
PEČENIE 30-40 MINÚT
Na cesto:
• 50 g vlašských orechov
• 400 g hladkej múky
• 1 lyžička soli
• 220 g masla
• 1 lyžica nasekaného kôpru
+ na ozdobenie
• 100 ml ľadovej vody
Na náplň:
• 1-2 lyžice olivového oleja
• 1 veľký pór
• 150 g bryndze
• 5 lyžíc šľahačkovej smotany
• 2 strúčiky cesnaku
• 2 veľké zemiaky
• 5 plátkov prerastenej slaniny
• soľ, mleté čierne korenie
• 1 vajce na potretie
1. Orechy rozmixujte alebo pomeľte. Vsyptpórikovo zemiakový koláč

recept:
4-6 PORCIÍ, PRÍPRAVA 35 MINÚT,
PEČENIE 30-40 MINÚT
Na cesto:
• 50 g vlašských orechov
• 400 g hladkej múky
• 1 lyžička soli
• 220 g masla
• 1 lyžica nasekaného kôpru
+ na ozdobenie
• 100 ml ľadovej vody
Na náplň:
• 1-2 lyžice olivového oleja
• 1 veľký pór
• 150 g bryndze
• 5 lyžíc šľahačkovej smotany
• 2 strúčiky cesnaku
• 2 veľké zemiaky
• 5 plátkov prerastenej slaniny
• soľ, mleté čierne korenie
• 1 vajce na potretie
1. Orechy rozmixujte alebo pomeľte. Vsypt
jedlo, strava, recepty, prekladaná sedliacka misa, zemiaky, rezne, bravčové karé, cibuľa, kyslá kapusta, zemiaky, slanina, tymian, postup, príprava
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Báječná žena 48/2009
pôvodný súbor:prekladana misa.epsjedlo, strava, recepty, prekladaná sedliacka misa, zemiaky, rezne, bravčové karé, cibuľa, kyslá kapusta, zemiaky, slanina, tymian, postup, príprava
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Báječná žena 48/2009
pôvodný súbor:prekladana misa.eps
recepty, ryba s tekvicovými jadierkami, zemiaky, bylinky
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Šarm 21/2010
pôvodný súbor:ryba s tekvicovymi jadierkami.epsrecepty, ryba s tekvicovými jadierkami, zemiaky, bylinky
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Šarm 21/2010
pôvodný súbor:ryba s tekvicovymi jadierkami.eps
obložené zemiaky
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Báječná žena č. 25/08
pôvodný súbor:oblozene zemiaky MAMICKA.epsobložené zemiaky
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Báječná žena č. 25/08
pôvodný súbor:oblozene zemiaky MAMICKA.eps
Zemiaky s píniovými orieškami, recept, šunka, cesnakový dressing, tymián, valeriánka, píniové oriešky
Foto: Peter Záhradník
Uverejnené: Šarm č. 12/09
pôvodný súbor:zem. s piniov.orieskami.epsZemiaky s píniovými orieškami, recept, šunka, cesnakový dressing, tymián, valeriánka, píniové oriešky
Foto: Peter Záhradník
Uverejnené: Šarm č. 12/09
pôvodný súbor:zem. s piniov.orieskami.eps
strava, jedlo, recepty, kuracie prsia s mandarínkovou šťavou, mäso, cirusy, zemiaky, obloha
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Šarm 49/2009
pôvodný súbor:kuracie prsia s mandarinkovou stavou 2.epsstrava, jedlo, recepty, kuracie prsia s mandarínkovou šťavou, mäso, cirusy, zemiaky, obloha
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Šarm 49/2009
pôvodný súbor:kuracie prsia s mandarinkovou stavou 2.eps
Tekvicové gnocchi s bylinkovým maslom, S Veronikou a jej deťmi

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 30 MINÚT, VARENIE 35 MINÚT
1. Rúru zapnite na 200 °C. Tekvicu hokaido (600 g) umyte,
rozkrojte a odstránte semiacka. Nakrájajte ju na mesiaciky,
uložte na plech, pokvapkajte lyžicou olivového oleja a pecte do
mäkka, približne 30 minút. Tekvicu môžete miesto pecenia aj
naparit. Po upecení nechajte vychladnút a následne utlacte na
hladké pyré. Tri stredne velké zemiaky uvarte v šupke, nechajte
vychladnút a Tekvicové gnocchi s bylinkovým maslom, S Veronikou a jej deťmi

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 30 MINÚT, VARENIE 35 MINÚT
1. Rúru zapnite na 200 °C. Tekvicu hokaido (600 g) umyte,
rozkrojte a odstránte semiacka. Nakrájajte ju na mesiaciky,
uložte na plech, pokvapkajte lyžicou olivového oleja a pecte do
mäkka, približne 30 minút. Tekvicu môžete miesto pecenia aj
naparit. Po upecení nechajte vychladnút a následne utlacte na
hladké pyré. Tri stredne velké zemiaky uvarte v šupke, nechajte
vychladnút a 
jedlo, strava, recepty, platesové filety s mandľovými lupienkami, ryba, špenát, citrón, zemiaky, šalátové listy
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Báječná žena 44/2009
pôvodný súbor:platesove filety s mandlovymi lupienkami 2.epsjedlo, strava, recepty, platesové filety s mandľovými lupienkami, ryba, špenát, citrón, zemiaky, šalátové listy
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Báječná žena 44/2009
pôvodný súbor:platesove filety s mandlovymi lupienkami 2.eps
recepty, plnené rybie plátky, ryba, zemiaky
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Šarm 19/2010
pôvodný súbor:plnene rybie platky.epsrecepty, plnené rybie plátky, ryba, zemiaky
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Šarm 19/2010
pôvodný súbor:plnene rybie platky.eps
recepty, pečené mäso s duseným hráškom, zemiaky
foto: Peter Záhradník
Uverejnené: Šarm 29/2010
pôvodný súbor:pecene maso s dusenym hraskom.epsrecepty, pečené mäso s duseným hráškom, zemiaky
foto: Peter Záhradník
Uverejnené: Šarm 29/2010
pôvodný súbor:pecene maso s dusenym hraskom.eps
recepty, sviečkovica na červenom víne, mäso, bravčové, fazuľové struky, zemiaky
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Báječná žena 48/2010
pôvodný súbor:panenka na cervenom vine.epsrecepty, sviečkovica na červenom víne, mäso, bravčové, fazuľové struky, zemiaky
foto: Peter Záhradník
uverejnené: Báječná žena 48/2010
pôvodný súbor:panenka na cervenom vine.eps
Studená káva sa pripravuje lúhovaním dlhšie.
Tipy

Je vám ŤAŽKO Z KÁVY? Dajte si ju TAKTO a padne vám na úžitok

BROSKYŇOVÝ
TART TATIN SO
SATUREJKOU
Tipy

To je nápad! Koláče S BYLINKAMI A OVOCÍM vám rozvoňajú domov: Skúste naše RECEPTY

Kuskus podľa marockého receptu.
Tipy

Expresný KUSKUS: Skúšali ste ho už TAKTO? Oplatí sa!

Karamelové veterníčky
Tipy

Miňo Macuľa radí: Takto sa vám ODPAĽOVANÉ CESTO a dezerty z neho vždy podaria!

VEGAN KUNG PAO
Tipy

Chutné VEGÁNSKE JEDLÁ: Zachutia aj zarytým mäsožrútom

JOGURTOVÝ CHEESECAKE S REBARBOROU
Tipy

Svieže koláče a dezerty z JOGURTU: Oblížete sa až za ušami!