1 / 26 -
MREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOM
Foto: Laura Witteková
2 / 26 -
Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný.
Foto: Laura Witteková
3 / 26 -
Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať.
Foto: Laura Witteková
4 / 26 -
Pesto, ktoré vám ostane, skladujte v chladničke a použite na chlieb, šalát alebo cestoviny
Foto: Laura Witteková
5 / 26 -
KOLÁČ S CUKETOU
Foto: Laura Witteková
6 / 26 -
KOLÁČ S CUKETOU
Foto: Laura Witteková
7 / 26 -
LIEVANCE S MAKOM
Foto: Laura Witteková
8 / 26 -
Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný.
Foto: Laura Witteková
9 / 26 -
LANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠ
Foto: Laura Witteková
10 / 26 -
Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný.
Foto: Laura Witteková
11 / 26 -
LIEVANCE S MAKOM
Foto: Laura Witteková
12 / 26 -
Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať.
Foto: Laura Witteková
13 / 26 -
LIEVANCE S MAKOM
Foto: Laura Witteková
14 / 26 -
GNOCCHI S PETRŽLENOVÝM PESTOM
Foto: Laura Witteková
15 / 26 -
KOLÁČ S CUKETOU
Foto: Laura Witteková
16 / 26 -
LANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠ
Foto: Laura Witteková
17 / 26 -
MREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOM
Foto: Laura Witteková
18 / 26 -
MREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOM
Foto: Laura Witteková
19 / 26 -
KOLÁČ S CUKETOU
Foto: Laura Witteková
20 / 26 -
KOLÁČ S CUKETOU
Foto: Laura Witteková
21 / 26 -
LIEVANCE S MAKOM
Foto: Laura Witteková
22 / 26 -
LIEVANCE S MAKOM
Foto: Laura Witteková
23 / 26 -
LANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠE
Foto: Laura Witteková
24 / 26 -
Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať.
Foto: Laura Witteková
25 / 26 -
Pesto, ktoré vám ostane, skladujte v chladničke a použite na chlieb, šalát alebo cestoviny
Foto: Laura Witteková
26 / 26 -
GNOCCHI S PETRŽLENOVÝM PESTOM
Foto: Laura Witteková