Späť na článok: 

Ostali vám uvarené zemiaky? Šupnite ich do koláča, lievancov, či...

1 / 26 - MREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOM Foto: Laura Witteková

2 / 26 - Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný. Foto: Laura Witteková

3 / 26 - Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať. Foto: Laura Witteková

4 / 26 - Pesto, ktoré vám ostane, skladujte v chladničke a použite na chlieb, šalát alebo cestoviny Foto: Laura Witteková

5 / 26 - KOLÁČ S CUKETOU Foto: Laura Witteková

6 / 26 - KOLÁČ S CUKETOU Foto: Laura Witteková

7 / 26 - LIEVANCE S MAKOM Foto: Laura Witteková

8 / 26 - Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný. Foto: Laura Witteková

9 / 26 - LANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠ Foto: Laura Witteková

10 / 26 - Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný. Foto: Laura Witteková

11 / 26 - LIEVANCE S MAKOM Foto: Laura Witteková

12 / 26 - Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať. Foto: Laura Witteková

13 / 26 - LIEVANCE S MAKOM Foto: Laura Witteková

14 / 26 - GNOCCHI S PETRŽLENOVÝM PESTOM Foto: Laura Witteková

15 / 26 - KOLÁČ S CUKETOU Foto: Laura Witteková

16 / 26 - LANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠ Foto: Laura Witteková

17 / 26 - MREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOM Foto: Laura Witteková

18 / 26 - MREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOM Foto: Laura Witteková

19 / 26 - KOLÁČ S CUKETOU Foto: Laura Witteková

20 / 26 - KOLÁČ S CUKETOU Foto: Laura Witteková

21 / 26 - LIEVANCE S MAKOM Foto: Laura Witteková

22 / 26 - LIEVANCE S MAKOM Foto: Laura Witteková

23 / 26 - LANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠE Foto: Laura Witteková

24 / 26 - Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať. Foto: Laura Witteková

25 / 26 - Pesto, ktoré vám ostane, skladujte v chladničke a použite na chlieb, šalát alebo cestoviny Foto: Laura Witteková

26 / 26 - GNOCCHI S PETRŽLENOVÝM PESTOM Foto: Laura Witteková

MREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOMMREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOM
Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný.Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný.
Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať.Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať.
Pesto, ktoré vám ostane, skladujte v chladničke a použite na chlieb, šalát alebo cestovinyPesto, ktoré vám ostane, skladujte v chladničke a použite na chlieb, šalát alebo cestoviny
KOLÁČ S CUKETOUKOLÁČ S CUKETOU
KOLÁČ S CUKETOUKOLÁČ S CUKETOU
LIEVANCE S MAKOMLIEVANCE S MAKOM
Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný.Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný.
LANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠLANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠ
Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný.Miesto malinového džemu môžete použiť aj iný druh, napríklad s marhuľovým bude koláčik tiež výborný.
LIEVANCE S MAKOMLIEVANCE S MAKOM
Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať.Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať.
LIEVANCE S MAKOMLIEVANCE S MAKOM
GNOCCHI S PETRŽLENOVÝM PESTOMGNOCCHI S PETRŽLENOVÝM PESTOM
KOLÁČ S CUKETOUKOLÁČ S CUKETOU
LANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠLANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠ
MREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOMMREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOM
MREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOMMREŽOVNÍK S MALINOVÝM DŽEMOM
KOLÁČ S CUKETOUKOLÁČ S CUKETOU
KOLÁČ S CUKETOUKOLÁČ S CUKETOU
LIEVANCE S MAKOMLIEVANCE S MAKOM
LIEVANCE S MAKOMLIEVANCE S MAKOM
LANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠELANGOŠE ZO ZEMIAKOVEJ KAŠE
Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať.Keďže cesto je jemne lepivé, ruky si potrite olejom, bude sa vám s ním lepšie pracovať.
Pesto, ktoré vám ostane, skladujte v chladničke a použite na chlieb, šalát alebo cestovinyPesto, ktoré vám ostane, skladujte v chladničke a použite na chlieb, šalát alebo cestoviny
GNOCCHI S PETRŽLENOVÝM PESTOMGNOCCHI S PETRŽLENOVÝM PESTOM
Studená káva sa pripravuje lúhovaním dlhšie.
Tipy

Je vám ŤAŽKO Z KÁVY? Dajte si ju TAKTO a padne vám na úžitok

BROSKYŇOVÝ
TART TATIN SO
SATUREJKOU
Tipy

To je nápad! Koláče S BYLINKAMI A OVOCÍM vám rozvoňajú domov: Skúste naše RECEPTY

Kuskus podľa marockého receptu.
Tipy

Expresný KUSKUS: Skúšali ste ho už TAKTO? Oplatí sa!

Karamelové veterníčky
Tipy

Miňo Macuľa radí: Takto sa vám ODPAĽOVANÉ CESTO a dezerty z neho vždy podaria!

VEGAN KUNG PAO
Tipy

Chutné VEGÁNSKE JEDLÁ: Zachutia aj zarytým mäsožrútom

JOGURTOVÝ CHEESECAKE S REBARBOROU
Tipy

Svieže koláče a dezerty z JOGURTU: Oblížete sa až za ušami!