Milujem babkin dokonalý recept na cesto aj spomienky, ako mi slíže posypávala orechmi či makom. To všetko ma inšpirovalo na ich novú verziu,“ usmieva sa kreatívny kuchár Filip Ondrušek, ktorý šíri dobré meno našej kuchyne po celom svete. Páči sa, jeho fantastický recept...

Domáce rezance s orieškami a čokoládou

Kuchár Filip Ondrušek pripravil pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo niekoľko tradičných receptov v priestoroch zvolenskej farmy Lieskovský farmárik.
Kuchár Filip Ondrušek pripravil pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo niekoľko tradičných receptov v priestoroch zvolenskej farmy Lieskovský farmárik.
Zdroj: MATEJ KALINA

1-2 PORCIE, PRÍPRAVA 30 MINÚT, VARENIE 10 MINÚT

Potrebujete:

Na rezance:

  • 100 g hrubej múky
  • 50 ml vody (stolovej)
  • trocha práškového cukru
  • štipka soli

Na obloženie:

  • 50 g masla
  • 1 lyžička medu
  • 1 jablko
  • za hrsť vlašských orieškov
  • 1 lyžica cukru
  • 2 vanilkové keksy
  • mliečna a horká čokoláda
  • propolis
  • mletá škorica
  • púpavový sirup

POSTUP je na ďalšej strane...