Logo
Reklama

Najkrajšie zdobené slovenské MEDOVNÍČKY: Necháte na nich oči!

Andrea Hiklová  Medovníky Adina - výrobkyňa medovníkov

Zdroj: DOBRÉ JEDLO/Robo Hubač

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Neuveriteľne šikovné medovnikárky (a medovnikár) nám prezradili aj svoj recept na medovníkové cesto. Zamiesiť naň môžete už teraz!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás