Reklama
Späť na článok
Snúbenie jedla a VÍNA: Vyspovedali sme našich najlepších SOMELIÉROV
Reklama
Reklama
Autori článku
Mária Abrahámová
redaktorka magazínu Dobré jedloDobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Katarína Brunovská
redaktorka magazínu Dobré jedloMiluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Dobroslava Brunovská
redaktorka magazínu Dobré jedloŤažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Súvisiace články
Začnite týždeň sladkými vínovými rezmi: Pečenie takmer bez námahy
CIBUĽOVÁ polievka: Pikantná a fantastická pre zdravie
Cibuľová polievka s portským: Vínový dych robí zázraky
Hovädzie mäso s červeným vínom: Zamaskujte doň aj suchohríby
Bravčové rebierko po vinohradnícky
Cestovinový šalát s fazuľkou: Pridajte k fantastickej chuti ešte uhorku a opečené arašidy